Ďalší umelci vystupujúci na festivale Balaton Sound 2015!

Dnes je ten deň, kedy pokračujeme so zverejňovaním ďalších exkluzívnych mien, ktoré vystúpia tento rok na Balaton Sounde. Pred dvoma týždňami sme oznámili mená ako Hardwell, Nicky Romero, Afrojack a mnohé iné špičkové mená. Dnes sa môžu fanúšikovia tešiť na ďalšie mega hviezdy ako je headliner Dňa 0, ktorým bude Tiësto, ale tiež Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike a mnohých ďalších, ktorí boli oznámení organizátormi Balaton Soundu.

Balaton Sound odštartuje skôr

Počas ročníka 2015 odštartuje program na Hlavnom Pódiu Balaton Soundu už 8. Júla. Program dňa nula určite prinúti prísť každého načas, keďže po štyroch rokoch budú mať fanúšikovia príležitosť opäť prežit jedinečnú party s Tiëstom. Dobre známy Dj a producent z Holandska sa vráti do Zamárdi práve počas tohto roka.

Balaton Sound Crowd

Tí, ktorí vlastnia 4dňové lístky si budú môcť na plno užiť tento špeciálny darček, avšak k dispozícii pre túto príležitosť budú v obmedzenom množstve aj jedno dňové vstupenky, pre tých ktorí si budú chcieť maximálne vychutnať tento jeden večer a gigantickú party, ktorá počas neho prebehne na jazere Balaton.

Noví umelci

Balaton Sound vždy vo svojom programe víta tých najlepších DJov sveta a v roku 2015 sa to rozhodne nezmení. Tento krát organizátori oznámili viacero mien (v abecednom poradí): Sebastian Ingrosso a Axwell prídu na MasterCard Balaton Sound premiérovo so svojim novým projektom Axwell Λ Ingrosso.  Príde však aj veľmi šikovný francúzsky DJ a producent Brodinski a poriadne to nakopne dynamické duo Dimitri Vegas & Like Mike, ktorí sa tešia svojmu návratu na Balaton. Fanúšikovia sa tiež môžu očakávať aj šialené vystúpenie holandského Dja a producenta Don Diabla. Rodená kanaďanka Eva Shaw, pôvodne známa ako Bambi, si získala veľmi rýchlo silné meno na elektronickej tanečnej scéne počas minulého roka a jej vystúpenie počas ročníka 2015 možno označiť za mimoriadne.

bestof1bs2014

Po prvý krát sa na festivale predstaví holandské duo Firebeatz,  ktoré je dobre známe vďaka svojim setom plným energie. Na skvelú show sa môžete tešiť aj v podaní Flight Facilities. Loco Dice  odštartoval svoju kariéru ako hip-hop DJ a raper, ktorý sa neskôr vrhol na tech house, ktorý vám na plno odpáli. Publikum Balaton Soundu bude mať tiež jedinečnú možnosť privítať Moti a tiež aj Olivera Heldensa,  ktorý je preslávený svojimi originálnymi nápadmi a melódiami, ktorými obohatil svet. Ummet Özcan je fenomenálny štúdiový majster, ktorý má mimoriadny nos na hity, ktoré má vďaka tomu možnosť servírovať po celom svete a na Balaton Sounde tomu nebude inak.

Fáza 2 oznámení umelci (v abecednom poradí):
Axwell Λ Ingrosso
Brodinski
Dimitri Vegas & Like Mike
Don Diablo
Eva Shaw
Firebeatz
Flight Facilities
Loco Dice
Moti
Oliver Heldens
Tiësto
Ummet Özcan

Vychutnaj si atmosféru minuloročného Balaton Soundu v našom aftermovie:

https://youtu.be/ESugJfUHc08

Viac informácií o vstupenkách na: www.balatonsound.sk

Zdroj: Balaton Sound