Ďalšia britská SKA legenda na Slovensku!

Bad Manners je legendárna britská SKA skupina založená piatimi spolužiakmi: Douglas „Fatty Buster Bloodvessel“ Trendle – spev, Louis „Alphonso“ Cook – gitara, David „Farr-In“ Farren – basgitara, Brian „Chew-It“ Tuitt -bicie, Alan „Winston Bazoomies“ Sayagg – ústna harmonika a Paul „Hot-Lips“ Hyman – trubka, v roku 1976 v Londýnskej všeobecnej škole Stoke Newington.

V prvej polovici osemdesiatych rokov boli po Madness druhou najznámejšou kapelou, ktorá priniesla ska do britských aj svetových hitparád a do podvedomia sa dostala hitmi ako Ne-Ne-Na-Na-Na-Na-Nu-Nu, Lip Up Fatty, Special Brew, Lorraine, Just A Feeling, Can-Can či Walking In the Sunshine.

Skupina absolvovala okrem koncertovania v Británii a Európe aj niekoľko turné po Spojených Štátoch, kde snáď okrem začínajúcich Toasters nemal ešte nikto o ska ani poňatia. Bad Manners však boli so svojou neuveriteľnou húževnatosťou a vrodenou schopnosťou úžasne baviť publikum úspešní aj tu.

V tomto roku sa značka Cherry Red Records rozhodla vydať bonusmi obohatené reedície prvých štyroch albumov Bad Manners a kapela vyrazila na celoročné svetové turné vrámci ktorého sa predvedie aj v Bratislave, a to 4.10.2011 v Majestic Music Club-e.

Supportovať budú bratislavskí SkaFander a Cenzúra so špeciálne na túto príležitosť pripraveným ska setom. O program pred a po koncerte sa postará najväčší znalec Ska a 2tone hudby Joe 67 a Frenky.

Vstupenky v MMC Caffe po 14.-, v predajnych sieťach po 15.-.
www.badmannersontour.com
www.banderassmedia.eu
www.majestic.sk
www.openrock.sk

Zdroj: Open Rock
Publikoval: Redakcia GREGI.NET