Ďalšia hymna od VOLUME mieri tentokrát za hranice

STRONGPOWERS je úplne nový koncept festivalu, ktorý vznikol za našimi hranicami u českých susedov. Jeho myšlienkou je spojiť všetky silové športy a vyslať jednoduchý odkaz: nikdy sa nevzdávaj!

Organizátori oslovili trenčiansku kapelu VOLUME, aby túto unikátnu myšlienku zhudobnila. Po úspešných hymnách pre hokejový klub Dukla Trenčín a hokejbalový klub Protef Považská Bystrica si rockeri pripisujú na konto ďalšiu hymnu – Sila našich snov. 

Sila môže byť fyzická, no bez tej psychickej v našich myšlienkach sa stáva nepoužiteľnou. Hlavným motívom vo videu, ktoré sprevádza pieseň, je legendárny fénix vstávajúci z popola. “Cesta za akýmkoľvek snom je tŕnistá, vedie cez mnoho prekážok, úskalí a často je kľukatá. Nie vždy ide všetko jednoducho, a preto myslím, že hlavný odkaz – nevzdať sa aj keď sa práve nedarí, je skvelou myšlienkou zhudobneného zámeru festivalu STRONGPOWERS,” povedal spevák kapely VOLUME Majo Krátky.

Už 24. augusta sa môžete stať jeho súčasťou. V Uherskom Brode na Sokolskom štadióne vystúpi nielen kapela VOLUME s prvou živou premiérou skladby Sila našich snov, ale aj Freefall a MARPO & TROUBLEGANG.

TS