Ďalšia z Inspire parties je za rohom! 

Tentokrát spájame sily a tak v jeden večer pod jednou strechou v Nu Spirite môžeš oslavovať jar, čítať si magazíny, rozbehnúť tancovačku na nášho dvorného DJ-a Bobsana, ale zažiť môžeš aj zastávku klubového turné KING SHAOLIN MARESI TOUR kapely King Shaolin, na ktorom predstavia nový album „Play Against The Rules“, novú show a exkluzívny koncertný program, v ktorom sa ako hostia predstavia: Celeste Buckingham, Vladis, Martin „Majlo“ Štefánik a tiež výborná slovenská kapela Horehigh.

New-age popová kapela KING SHAOLIN vznikla v lete roku 2012 krátko po tom ako líder kapely Dominik Štofko kompletne skomponoval a nahral debutový album „Road to Machiavelli Valley“ v profesionálnom hudobnom štúdiu SMT. Nahrávka bola mixovaná v Kalifornii pod taktovkou zvukového majstra Nathana Livelyho. Kapelu tvoria spevák, gitarista a skladateľ v jednej osobe Dominik Štofko, Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal „Mustafa“ Neffe (gitara, sprievodné vokály). Prvý singel „My road“ sa dostal do hranosti hudobnej televízie ÓČKO TV. Singel „Never Knows“ sa dostal do dennej hranosti českej MTV. Ďaľších 5 oficiálnych videoklipov kapely je v rotácii hudobnej televízie MUSIQ 1. Druhý singel „Japan“ z debutového albumu je hraný v rotáciach na Rádiu_FM, videoklip k nemu vytvoril singapúrsky umelec Malcolm Tan. V roku 2013 kapela odohrala za 9 mesiacov dve klubové turné, letné festivaly a získala angažmán v Miláne. V roku 2014 bola kapela KING SHAOLIN nominovaná v rámci cien Rádio Head Awards v kategóriach: interpret roka a koncertná kapela roka, v rámci hudobných cien ZAI bola kapela tiež nominovaná na objav roka. Najnovší singel „Friend“ sa dostal do rotácie Fun Rádia. Začiatkom roka 2014 začala kapela pôsobiť aj ako kapela Celeste Buckingham. King Shaolin má za sebou viac ako 340 koncertov.

Dobehni 1. apríla do Nu Spiritu a stretneš, ľudí z redakcie Inspire magazine, skvelých hudobníkov a všetkých party ľudí. Aby si veril/a, že to nie je vtip, máme pripravené aj prekvapenia!

DJs Bobsan, Miko, Stame, RE5

Ešte nie si v party nálade? Pozri si report z poslednej party tu: https://www.facebook.com/pg/InspireMagazine.sk/photos/?tab=album&album_id=1212997568721561

Zdroj: NuSpirit