Ďalšie hviezdy potvrdené – na Fun rádio Dohode vystúpi Adam Ďurica aj skupina Vidiek!

Sú známe ďalšie zvučné mená z line upu vynovenej Dohody! Až trikrát si budete môcť vychutnať jedinečný program talentovaného Adama Ďuricu, ktorý zavíta do Malaciek, Bojníc a Popradu. Svoju účasť na Fun rádio Dohode potvrdila aj „ostrieľaná“ skupina Vidiek. Fanúšikov roztancujú s komplet novým programom v Nitre a Poprade.

Zoznam hviezd slovenskej hudobnej scény, ktoré tento rok vystúpia na novej Fun rádio Dohode sa rozrastá! Festival neponúka len veľké mená, ale každý interpret si pripravil jedinečné vystúpenie, ktoré zažijete iba na Dohode! Potvrdená je skupina Polemic, ktorá zavíta do všetkých piatich miest konania Dohody spolu s bubnovou show Campana Batucada. K line upu dnes pribudla ďalšia prvotriedna kapela, skupina Vidiek a rovnako populárny, spevák s mandolínou, Adam Ďurica.

„Minulý rok vystúpil Adam Ďurica na Fun rádio Dohode po prvý raz. Predstavil sa v Malackách, kam sa vráti aj tento rok. Dokonca prišiel zahrať aj na neplánovanú, predĺženú Dohodu do Bojníc. Tú sme totiž minulý rok museli kvôli veľkej búrke v deň konania prerušiť a pokračovať na druhý deň. Adam na poslednú chvíľu prišiel na špeciálnu, nedeľnú verziu  Fun rádio Dohody, kde zahral sám, len s gitarou a publikum ho prijalo s obrovským potleskom. Dnes má Adam Ďurica repertoár ešte bohatší a základňu fanúšikov o to väčšiu. Vieme, že „dohoďácke“ publikum očarí opäť, určite k tomu prispeje aj jeho na mieru ušitý program.“ predstavili spevákove účinkovanie organizátori Fun rádio Dohody.

Adam Ďurica_Dohoda_2015

Adama Ďuricu a jeho jedinečné vystúpenie uvidíte 30.7. v Malackách, 13.8. v Bojniciach a 27.8. v Poprade.

Ďalším lákadlom tohtoročnej Dohody je zaručene aj skupina Vidiek. „Sme nesmierne radi, že sa nám podarilo priniesť na Dohodu ďalšiu skupinu, ktorá je na slovenskej scéne doslova pojem – skupinu Vidiek. Ľudia sa budú zabávať a spievať ich už priam zľudovené hity. Kapela sľubuje vynovený repertoár, ale určite nebude chýbať Fajčenie škodí zdraviu alebo Vidiečan :-),“ dodali organizátori.

foto_Vidiek (Medium)

S Vidiekom sa budete môcť na Dohode zabávať 2.7. v Nitre a 27.8. v Poprade.

Okrem unikátnych hudobných vystúpení, vás čakajú aj moderátori Fun rádia a bohatý sprievodný program!  Predpredaj lístkov na novú Fun rádio Dohodu už začal! Prvých tisíc vstupeniek môžete získať za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/.
Poster_novaFRD_2016Zdroj: Fun rádio