Dara Rolins: Album Stereo!

Po takmer päťročnej pauze sa fanúšikovia Dary Rolins môžu tešiť na nový radový album s názvom STEREO. Na tomto dlho očakávanom hudobnom počine s ňou spolupracovala celá rada známych osobností českej, slovenskej, ale aj zahraničnej hudobnej scény.

O produkt sa postaral Mark „Substance“ Davis, gitarista a producent britskej kapely Kosheen a Jan Klenik,ktorého poznáme ako mozog jednej z najoriginálnejšej českej elektronickej kapely Ohm Square alebo soft-elektoronického projektu Sklenik.

Dara Rolins

Hitom tohto leta sa na Slovensku stal duet Dary Rolins a Tomiho Popoviča „Nebo, peklo, raj“, ktorý je už takmer mesiac najhranejšou skladbou v IFPI chart SK/CZ.

Videoklip k tejto piesni mal na YouTube 30 tisíc views len pár hodín po premiére. Ďalšie zo známych mien, ktoré sa na CD „Stereo“ objavia sú Jana Kirschner, Dan Bárta, Helena Zeťová , DJ Mike Trafik, PSH… Väčšinu zo 16 skladieb otextovala Dara sama. Takisto je i autorom alebo spoluatorom takmer všetkých skladieb.

Dara Rolins

Album vychádza z aktuálnych trendov svetovej elektoronickej hudby s vplyvom r´n´b a soulu a Dara má týmto albumom naozaj čo povedať. Tento album patrí k tomu najlepšiemu, čo vo svojej dlhej hudobnej kariére publiku naservírovala.

Vydanie albumu sa chystá na začiatok októbra tohto roku a základná verzia vychádza vo veľmi originálnej a luxusnej forme knižného bookletu s exkluzívnymi fotografiami.

Dara Rolins, ktorá už dlhodobo miluje šperky ALO diamonds, pre svojich fanúšikov vymyslela ďalší bonus. 50 šťastlivcov, ktorí si nové CD Stereo kúpia, môžu v tomto obale nájsť poukaz na prívesok ALO diamonds vo tvare písmena D, ozdobený pravým diamantom. Prívesky si ich majitelia budú môcť vyzdvihnúť na Slovensku v Bratislave (Eurovea) a Košiciach(hotel Hilton).

Zdroj: EMI Slovak Republic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET