Dara Rolins: Stereo!

Album Stereo je pre Daru výnimočný vo veľa smeroch. Po dlhej dobe totiž otvára dvere a necháva nás vstúpiť so svojho sveta. Do atmosféry umocnenej radosťou so stretnutí s mimoriadnymi hudobníkmi a kamarátmi.

Dara

Na albume sa prirodzene odzrkadľuje hlavne jej posledný rok, keď sa v jej živote toho udialo toľko, čo sa niekomu neprihodí snáď za celý život. V každej pesničke sa stretnete so smútkom aj radosťou, skúsenosťou i bezmosnosťou. Sú to predsa emócie.

Obnaženiu duše zodpovedajú aj fotografie na booklete CD. Petra Ficová Daru pozná roky a veľmi dobre – tak preto môžu byť jej snímky intímnejšie a dôvernejšie než kedykoľvek predtým.

Dara

Bonusom je šanca pre 50 fanúšikov, ktorí si album kúpia – možu vyhrať diamantový prívesok v tvare D, ktorý je ukrytý v niektorom albume.

Album Stereo má naviac menšieho brata, volá sa Mono a je k dispozícíí k stiahnutiu na oficiálnych FB stránkach speváčky.

Dara

Na albume Stereo nájdete singel Nebo,peklo, raj ,duet s Tomi Popovičom, ktorý bol v lete najhranejšou skladbou v slovenských rádiach. Po videoklipe k tomuto hitu prichádza k piesni Fobia ďaľší z dvoch chystaných videoklipov k CD Stereo.

https://www.facebook.com/DaraRolinsOfficial

Zdroj: EMI Slovak Republic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET