David Guetta pripravil nový singel s americkou speváčkou Skylar Grey.

Minulý rok sa David Guetta angažoval v kampani The World Needs More. V rámci kampane, ktorú organizovalo OSN a ktorá mala veľký úspech, vystúpil na niekoľkých akciách. Jeho koncerty v Izraeli a Brazílii navštívilo cez 150 tisíc divákov. Do nového roku David Guetta vstupuje štýlovo – na klubové parkety sa vracia s prerábkou Shot Me Down.

Originál piesne pochádza z roku 1966. Skladbu napísal Sony Bono a prvýkrát ju nahrala speváčka Cher. Ešte v tom roku ju naspievala aj Nancy Sinatra a práve jej verzia je i vďaka filmu Kill Bill, kde ju Quentin Tarantino použil v úvodnej časti, pravdepodobne najslávnejšia. Do klubov ju v roku 2005 prepašovala britská dvojica Audio Bullys a teraz ju tam vracia aj francúzsky DJ David Guetta. Jeho verzia skladby je zatiaľ exkluzívne k stiahnutiu na servere Beatport.

Guetta chystá šiesty štúdiový album. Čakanie chce priaznivcom skrátiť sériou dancefloorových trackov, ktoré bude vydávať na svojom labeli Jack Back Records a ktoré budú vždy mesiac k dispozícii len na Beatportu. Shot Me Down je prvým singlom z tejto rady.

Zdroj: Renáta Tomášová, Marketing & Promotion Manager