David Koller z kapely Lucie vyráža pre zmenu do slovenských klubov aj s priateľmi!

Spevák skupiny Lucie, David Koller vydal v tomto roku pozoruhodný album David Koller & Friends, na ktorom dal úplnú dôveru a slobodu českým a slovenským hudobníkom, ktorí po svojom prerobili jeho pesničky. Počas roka sa tak na sociálnych sieťach a v rádiách objavovali nahrávky a videoklipy k pesničkám z Kollerovej sólovej tvorby od Katarzie, Korben Dallas, Vladimír 518 & Mike Trafik, Kato z Prago Union, Bena Cristovaoa, Android Asteroid či Hentai Corporation. V jeseni s nimi absolvoval turné po českých mestách a hneď v úvode nového roka 2017 bude pokračovať koncertmi na Slovensku. Sprevádzať ho bude nielen jeho verná kapela, ale aj špeciálni hostia.

„Veľmi sa mi páči ako to celé dopadlo a tak sa teším, až tento projekt predstavíme na turné aj na Slovensku. Dúfam, že na naše koncerty vo februári prídu nielen moji verní, ale aj fanúšikovia kapiel, ktoré sa podieľali na albume a prijali pozvanie na tieto spoločné koncerty. Nebudú to totiž žiadne predkapely so stíšeným zvukom, ale moji rovnocenní parťáci,“ pozýva David Koller do klubov.

Keďže album David Koller & Friends obsahuje výber z Kollerovej sólovej tvorby, môžu sa fanúšikovia tešiť na naozaj nadupaný koncertný program nielen čo sa týka výberu skladieb, ale aj muzikantských výkonov a účasti významných hostí. „Oslovil som kapely a projekty, ktoré sú mi blízke, aby úplne podľa seba  prerobili moje pesničky a predstavili ich tak svojim fanúšikom. České koncerty dopadli výborne a už sa plne sústredíme na tie slovenské,“ dodáva jeden z najznámejších československých hudobníkov, ktorého pesničky poznajú viaceré generácie.

Februárové turné Davida Kollera a jeho priateľov ukáže hudobníka v úplne inom svetle aj fanúšikom, ktorí si mysleli, že už o ňom vedia všetko. Navyše tým, že na krátku chvíľu vymení David Koller festivalové pódiá a najväčšie československé športové haly ako pražská O2 Arena alebo košická Steel Arena za príjemné klubové priestory, budú mať k nemu jeho fanúšikovia oveľa bližšie. Postupne sa predstaví v siedmich slovenských mestách. Lístky sú od dnes v predpredaji exkluzívne v sieti Ticketportal.

 

David Koller & Friends 2017

3.2. Žilina, Event House
4.2. Jasná, Happy End
9.2. Trenčín, Piano Club
10.2. Košice, Tabačka
11.2. Banská Bystrica, Ministry of Fun
14.2. Bratislava, MMC
17.2. Nitra

Zdroj:  Edo Kopček z agentúry ProMusic