David Pher a Bjorn Wilke 7. novembra na 8. narodeninách Creative party v Chapeau Rouge!

7.11. oslaví známá pražská noc Creative v Chapeau Rouge již 8. narozeniny, jejichž headlinery budou něměčtí producenti David Pher a Bjorn Wilke, kteří vydávají tracky na renomovaných labelech typu Get Physical, Kaato, Viva Music, Kitball nebo Ministry of Sound. O jejich support se postará trojice rezidentů Subgate, Rob Smile, Nkyp a hosté Adam Cloud a Sebastian Deluca. Sečteno podtrženo – narozeninová oslava jak se sluší a patří!

Osm let existence Creative party si žádá i nálěžitou oslavu včetně zajímavých hostů, kterými budou němečtí producenti Bjorn Wilke a David Pher, který se v České republice představí vůbec poprvé!

David Pher propadl elektronické hudbě v roce 1997 během dovolené na Ibize. Po studiích populární hudby a médií se přesunul do Berlína – kolébky elektronické hudby a v roce 2008 vydává své první EP na labelu Gluckskind, které sklízí velký úspěch. Davidův osobitý hudební styl pohybující se na pomezí minimalu, deepu a techhousu ocenili takoví velikáni jako je Richie Hawtin, Loco Dice, Ricardo Villalobos nebo Marco Carola, kteří jeho tracky pravidelně zařazují do svých setů. Za zmínku také stojí jeho spolupráce s dalšími renomovanými producenty jako je Tube & Berger, Steve Lawler, Philip Bader nebo Raffa Barios.

Jsme velice rádi, že je právě on prvním gratulantem 8. výročí Creative party!

Druhým headlinerem 8. narozenin Creative party je majitel labelu Kaato – Bjorn Wilke, který se na této noci v uplynlých letech představil již dvakrát. Bjorn odstartoval svou kariéru v roce 1994 v předním klubu Space Ibiza, kde byl rezidentem dnes již legendární Terrace. Během své kariéry vystoupil ve více jak 40 zemích, mezi které patří například Čína, Turecko, Thaisko, Austrálie nebo Jižní Afrika. Měl tu čest být součástí line-upu kultovní Loveparade v Berlíně nebo švýcarské Streetparade.  Na svém kontě má několik desítek releasů, které spatřily světlo světa na známých vydavatelstvích Get Physical, Doppelgaenger, Kaato či Restore Music.

Dalšími hosty jubilejní listopadové Creative party bude zástupce seskupení Code – Adam Cloud, jehož skvělý vkus pro výběr tracků a precizní mixing mohli letos posoudit party people na akcích jako je Apokalypsa, Mácháč nebo Let it Roll a talentovaný producent Sebastian Deluca, o kterém v budoucnu ještě hodně uslyšíme.

Kromě hostů se o support budou tradičně starat rezidenti Creative party Subgate, Rob Smile a Nkyp.

Zvýhodněné vstupenky za 100,-Kč

Vstupenky za zvýhodněných 100,-Kč  si můžete rezervovat na mailu creative.reservation@gmail.com a nebo si je můžete koupit přímo v Chapeau Rouge (Jakubská 2, Praha 1)

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a https://www.facebook.com/events/736302449762260/

10695019_10204962623335227_1199903762_n

Zdroj: Subgate