David Tort ďalšie meno festivalu Svojšice.

David Tort je španělský tech-house dj, který jako jeden z mála slaví úspěch po celém světě.  Této pozice dosáhl především díky své vynikající studiové práci.  Svůj osobitý sound v podobě energií nabitého setu představí talentovaný jižan 21. června na festivalu Svojšice.

Na svém speciálním zvuku David Tort pracuje bezmála více jak patnáct let.  Jeho diskografie čítá remixy pro taková esa a hvězdy globálního měřítka kterými bezesporu jsou Tiësto & Nelly Furtado, David Guetta, Bob Sinclar či Gui Boratto. Neméně úspěšná je i jeho vlastní produkce, která je součástí mnoha setů jeho slavných kolegů.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/67655868″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

David Tort je rezidentem klubu Space v americkém Miami a jeho téměř nekončící světová tour ho přivedla i do zemí jako je Tunisko či Kolumbie.  Svými sety okouzlil publikum na parties jako je Sensation White, velmi dobře umí rozproudit i publikum na festivalech zaměřených ve stylu tech-house a techno.

V České republice se David Tort představí již 21. 6. 2013 na festivalu Svojšice po boku jmen Marc Romboy, Ida Engberg, Gary Beck, Adrian Hour, Chris Liebing a mnoha dalších.

https://www.facebook.com/davidtort
https://soundcloud.com/davidtort

Letní a reál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice 
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
Aftermovie Svojšice 2012: https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojšice