Deadly Hunta (UK) zapáli v sobotu Klub Dole!

Nadupaný flow, kombinácia žánrov reggae, dancehall, hip-hop, grime a drum&bass a energia, ktorá vás zmetie. Známy britský interpret Deadly Hunta, ktorý spĺńa všetky tieto atribúty, zavíta v sobotu 27. februára do Klubu Dole na párty Reggae Callin’. Obrovský kus Jamajky so sebou prinesú tiež domáci DJs Pokyman, Simple Sample a Zugree.

“Už je to nejaký ten čas, čo som bol na Slovensku, takže sa teším na návrat, pretože vždy ma tu veľmi dobre privítajú. Ako vždy, môžete sa tešiť na energiou nabité vystúpenie, ktoré namieša tú správnu zmes reggae, dancehallu a trochu jungle. Tiež predstavím niekoľko nových trackov z nového albumu Supa Heru, ktorý vyjde 4. marca,” odkazuje na Slovensko Deadly Hunta a pokračuje: “Tešiť sa môžete aj na nový klip ku skladbe CAN’T YOU SEE zo spomínaného albumu, ktorý vyjde v polovici marca a ktorý sa nakrúcal v Indii.” 

deadly hunta 2

Deadly Hunta (UK) – Nadupaný flow a kombinácia reggae, dancehallu, hip-hopu, grimu a dnb z neho robí nezameniteľného interpreta, schopného rozhýbať akékoľvek publikum, čo dokázal už aj v našich končinách, napríklad na Uprising festivale. Začínal ako predskokan hviezd ako Buju Banton, Wu Tang Clan a Ice T. Rešpekt si vybudoval na hip-hopovej, ako aj na reggae scéne. Koncom roku 2012 vydal svoj debutový album Speak My Mind, aktuálne mu v marci vyjde von druhý štúdiový album Super Heru.

Pokyman (Fayah Sound) je spevák z kapely Medial Banana a člen Fayah Soundsystem, ktorý stojí aj za značkou tejto párty. V piatok sa predstaví so svojim DJ setom, ktorým nás naštartuje do chillového víkendu zmesou dubu a reggae.

Simple Sample (Ghetto Youths Sound) je jeden zo zakladateľov a organizátorov reggae a urban festivalu Uprising. Tento neúnavný šíriteľ karibských rytmov nás bude večer určite unášať jeho pestrými setmi, v ktorých mixuje roots, new-roots reggae, dancehall, či moombahton.

Zugree je selektorka, promotérka aj autorka z portálu Reggae Callin’. A tak niet pochýb, že v jej sete budú figurovať zaručené hity z reggae, dancehallu či soca music.

27. 2. (sobota)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Event: www.fb.com/events/566105523556394

PLAGAT_Reggae Callin_február 2016

Zdroj: klub Dole