Deadly Hunta & Wonder & Ruffneck & Respect sa predstavia v Artklube v Trnave!

18.2.2012 ožije jediný hudobný klub v slovenskom Malom Ríme poriadnou dávkou hiphopových, reggae a jungle bítov. Celý večer sa navyše ponesie na vlnách narodeninovej oslavy sound systému RUFFNECK, ktorý veľkolepou hudobnou show oslávi prvé výročie vzniku.

Headlinerom večera je anglický mc DEADLY HUNTA, ktorí slovenského poslucháča „dostal“ svojimi energickými vystúpeniami už niekoľko krát. Strhol davy na festivale ako Uprising, Pon Da River či po kluboch na Slovensku. V Trnave mu robí backup SMOKAZ UNITED – teda poľsko/české duo – mc MIKAEL a selekta JERSEY.

Domáci scénu zastupuje BOY WONDER, ktorý v poslednom čase upútal vydaním singlov „Počujete ma?“ a „Vidíte ma?“. BOY sa na domáce publikum isto dobre nachystá, jeho flow, texty a bít dokážu z pivného zombíka urobiť skákajúcu opicu. Asistovať mu nebude nik iný ako DJ SPANK.

Hostiteľmi večera je RuffNeck sound, teda jungle duo LEBKA a CERULO, ktorí zavrtia narodeninovú selekciu najlepšieho čo vedia. O dávku reggae sa zase postarajú ICHIMAN z RVS a ženské zbrane vytasia na trnavského diváka selekta MISHELA a Mc MONILOWE z poľska.

TAK NEVÁHAJ, vidíme sa v ARTklube na pive!

Live shows: DJ selection:
DEADLY HUNTA /UK JERSEY – SMOKAZ UNITED / CZ-PL
BOY WONDER /TT city Dj SPANK / TT city
MIKAEL & MONILOWE /PL ICHIMAN / BA & MISHELA / NR
LEBKA & CERULO – RUFFNECK SOUND
https://www.facebook.com/events/338726912813060/

web web

Zdroj: Ivan
Publikoval: Redakcia GREGI.NET