Debutový singel kapely CHERRY STREET

Mladá punk rocková slovenská kapela Cherry Street spravila na prvej skúške v roku 2015 novú skladbu s názvom Šanca. Až po roku však prichádza jej oficiálne zverejnenie. Jedná sa o prvý singel tejto kapely. Ku skladbe “Šanca“, vydávajú aj svoj debutový videoklip.

Singel Šanca si nahrávali vo vlastnom štúdiu. O mix sa postaral známy Matej Turcer v Pulp štúdiu. Klip si chalani z kapely Cherry Street nahrávali sami na GoPro kameru so selfie tyčkou. O jeho zostrihanie sa postaral Braňo Gza Waclav z kapely Years Asleep (ex Plus Mínus).

Cherry Street chcú svojím čerstvým singlom naštartovať rok 2016 a práve tento singel má byť inšpiráciou pre mladých ľudí, ktorí hľadajú odvahu na to, aby si splnili svoje sny.

CherryStreetCherry Street, slovenská punk rocková kapela vznikla na začiatku roku 2015 a aktuálnu základňu má v Trenčíne. Zakladajúci členovia sú Matej „MATRO“ Nedvěd, Roman Blažej, Tomáš Gallovič a Jakub Čonka. Rok kapela fungovala neoficiálne až prišiel apríl 2016 a s ním nová skladba, klip a tak isto aj FB stránka. Kapela plánuje zverejňovať svoju ďalšiu tvorbu a venovať sa koncertom na Slovensku a v Čechách.

FB – https://www.facebook.com/cherrystreetsk/?fref=ts
bandzone: https://www.bandzone.cz/cherrystreet

Zdroj: Dominika Šlesaríková / Cherry Street