December v Subclube- ikona rakúskej scény, spomienka na Joe Strummera a vianočné sviatky.

Posledná tohtoročná akcia z edície Techno Gang predstaví 18. decembra jednu z najväčších ikon rakúskej tanečnej scény Nicolasa Bachera, ktorého bude sprevádzať predstaviteľ temného techno digital soundu Segment (vo svojej bratislavskej premiére), charizmatická DJ Leia Drex a stabilná súčasť Techno Gang Crew producent Bari.

Pod pojmom bass music môžeme chápať mix tanečnej hudby ako je drum and bass, dubstep či trap a v programe Bassault sa 19. decembra o miešanie týchto žánrov umne postarajú Piga (uk bass, techno), Rascallon (dnb, dubstep), Tyfus (dnb) a Conceptor (dubstep, trap, dnb).

Subclub však nezabúda ani na priaznivcov kvalitnej gitarovej hudby. Všetci pankáči príďte 23. decembra zapáliť pomyselnú sviečku za legendárneho speváka a agitátora Joe Strummera z kultových The Clash. Trinásť rokov po jeho smrti je vo svete stále aktuálne jeho mierové posolstvo a vzdor voči vykorisťovaniu bezmocných. Jeho ideály si pripomenieme v mixe punk rocku, ska, dub, reggae či post punk a určite v našom podzemí zachytíme aj „volajúci Londýn“. Obľúbená séria Indie Hits zase v sobotňajšiu noc 26. decembra sľubuje melancholické gitarové riffy v podaní DJ HWHB, Blocksound a Ian.

Obľúbený bratislavský nočný klub ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako stráviť vianočné sviatky. Na Štedrý večer, keď už aj tak na vianočnom stromčeku sú ohlodané všetky salónky, sa uskutoční veľká vianočná párty s novou generáciou dnb DJov: Inkwall, Aircross, Exortt a Rida Rada. O deň neskôr, teda v dobe, keď má väčšina klubov v Bratislave zatvorené, Subclub otvorí svoje brány s obľúbeným podujatím Dubflex, kde privítame dnb, dubstep a trap djov Upraiser, Fayes, M – Cee, Dckdst.

Silvester v Subclube sa bude niesť v drum and bassových rytmoch. Headlinerom tohto podujatia bude B – Complex, ktorého gender premena bola najväčším šokom v elektronickej scéne za posledné roky. Od produkcie B – Complexa, talentovaných

Changing Faces, Drummatic, Bassing a Symplex sa bude otriasať aj náš bratislavský hrad, kde sa uskutoční veľkolepý ohňostroj, na ktorý bude najkrajší výhľad práve spred Subclubu.

Informácie:

18.12.2015 od 22:00
TECHNO GANG
Nicolas Bacher; DJ Leia Drex, Segment, Bari

19.12.2015 od 22:00
BASSAULT
PIGA /// uk bass, techno
RASCALLON /// dnb, dubstep
TYFUS /// dnb
CONCEPTOR /// dubstep, trap, dnb

23.12.2015 od 22:00
JOE STRUMMER NIGHT
JOE 67 a HANK THE DJ
postpunk / punk / new wave

24.12.2015 od 22:00
XXXMASS Vol.4
DJs: Inkwall, Aircross, Exortt. Hosted By Rida Radar.

25.12.2015 od 22:00
DUBFLEX
drum’n’bass / dubstep / trap
DJs: Upraiser., Fayes, M-Cee, Dckdst.

23.12.2015 od 22:00
INDIE HITS
DJs: HWHB, Blocksound, Ian

31.12.2015 od 22:00
DNB.sk presentz SILVESTER
B – Complex; Symplex; Changing Faces; Drummatic; Bassing

Subclub_December_W

Zdroj: Subclub