Delik vykopol do sveta svoje dlho očakávané EP – Rozlúčka so slobodou!

Po delší odmlce se k nám přiřítil další projekt slovenského původu. Řeč je o dlouho očekávaném EP „Rozlúčka so slobodou“ z dílny člena skupiny Moja Reč – Delika.

Delik si po své dvou roční pauze rozšiřuje hudební portfolio o další EP, které navazuje na jeho dosud poslední desku „Sloboda“, která vyšla v roce 2013 a sklidila velmi pozitivní reakce.

delik2

Prvně dal Delik o sobě a o EP znát minulý rok v létě, kdy vypustil dva singly WTF a Crack. Od té doby uteklo dost času a my mohli jen spekulovat o tom, kdy a jak toto EP vyjde. Netrvalo dlouho a nedávno jsme se dočkali prvního Intro videoklipu, který se natáčel za velkou louží, v Kalifornii ve městě Norco. O klip se postarali Dave Dorsey a Jan Bezouska.

Nové EP je poněkud jinačího charakteru, než jsme byli zvyklí. Delik se společně s Dalybem, který si vzal produkci celého počinu na svá bedra, zaměřuje především na mladší posluchače.  Pokud jste byli zvyklí na klasický zvuk, který produkoval, se svým parťákem Supou, tak otočte list. Začíná se psát nová kapitola a Delik se této příležitosti chopil perfektně.

delik

Na albu se dočkáme i několika featuringů, a to například od Otecka a Sergeie Barracudy, nebo Gleba a Sameye z Haha Crew. V tracklistu se objevuje i jméno trnavského rapera Turbo T, který v poslední době není moc vidět.

EP vychází pouze v limitované edici.

Tracklist:
1. Intro
2. Rozlúčka so slobodou
3. Akty Xxx feat. Otis, Turbo T
4. Ilegálny flow feat. Sergei Barracuda
5. Crack
6. Kundyprachyweed
7. Spiteri a hajzli feat. Gleb
8. Wtf feat. Samey
9. Outro

EP v prodeji zde:
https://shop.rukahore.sk/delik#!ep-rozlucka-so-slobodou

rozlucka se slobodou ep

Zdroj: Delik