Demex, Besiky a Katarína Cabalová predstavili ich nový letný singel.

Demex, Besiky a Katarína Cabalová predstavili ich nový letný singel s názvom ´´Kind of Sadness´´, ktorý nenechal na seba dlho čakať. Hneď v deň vyhotovenia sa dostal pod krídla vydavateľstva 4Beat Records.

Autori sa nebáli vyprodukovať niečo nové a to sa v dnešnej dobe veľmi cení. Ako hovoria samotní autori ´´spojili sme svoje sily na to, aby sme vytvorili skladbu, ktorá bude znieť inak, ako naše doterajšie práce´´. Skladba im rozhodne vyšla. Však posúďte sami.

bf4455d2-8cb4-4ab1-9f07-75e341d8f7b8

Demex alias Jakub Mišík (Dj a Producent) má za sebou už desiatky vydaných skladieb v rôznych vydavateľstvách, ako napr. aj v U.M.A. Music Awards, kde bol vydaný Hardwell, Axwell, Nicky Romero a ďalší populárni svetoví producenti. Spolupracoval už napr. s Lokka Vox, Dominika Mirgova, Michal Chrenko, Dj Drozďo, Jaromír Hnilica, Ivanna Bagová, Miro Jaroš a ďalšími známymi menami. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí taktiež viac ako milión vzhliadnutí na jeho vlastnom youtube účte ´´DEMEX.TV´´ . Za rok 2014 vyhral cenu za najlepšieho producenta v Semitrance Records.

Marián (Besiky) už ako 15-ročný vedel, že chce byť DJ a producent, no nestalo sa tak hneď. Garážové pokusy a sny sa zmenili na realitu až v roku 2007, kedy skúšal v istom hudobnom programe tvoriť svoje prvé tracky. Inak profesionálny vojak, začal postupne hrávať na rôznych podujatiach a podpísal zmluvu s hudobným vydavateľstvom Semitrance Records, kde vydal viac ako 20 skladieb. Najväčší úspech mala zatiaľ skladba v štýle electro house – Shake It Don’t Break It (Original Mix), ktorá vyšla na viacerých kompiláciách, vrátane The Best Of 2012 v Semitrance Records.

Katarína Cabalová je mladé dievča z mestečka neďaleko Trenčína a od útleho veku sa venuje spievaniu. Ako 11 ročná sa stala laureatkou celoslovenskej speváckej súťaže Bojnická perla. O tri roky neskôr nahrala titulné piesne do školského muzikálu Kým vyrastieme a s piesňou Nebo je plne hviezd aj postúpila do pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad, kde sa umiestnila na 7.mieste a bola zároveň najmladšou účastníčkou v histórii súťaže. Momentálne študuje na univerzite Komenského v Bratislave na právnickej fakulte v druhom ročníku, no neustále sa venuje hudbe popri štúdiu. Jej veľkým snom je robiť hudbu naplno a ťažké knihy plné paragrafov vymeniť za mikrofón na pódiu. Nahrala niekoľko spoluprác či coverov, no momentálne pracuje na tvorbe vlastných piesní a nedávno založila aj svoju kapelu s názvom PUZZLE.

https://pro.beatport.com/release/the-various-genres-2015-vol-5/1547955

Zdroj: Semitrance records