Demi Lovato prichádza s novým albumom Confident!

Americká speváčka Demi Lovato sa vracia na scénu! Zhruba dva a pol roka po vydaní jej úspešného albumu  Demi poteší fanúšikov novým albumom.

V poradí už piaty album Demi Lovato dostal názov Confident a fyzicky aj digitálne bude dostupný už od dnešného dňa. Speváčka sa pri nahrávaní obklopila tými najlepšími producentmi – nechýba teda Max Martin, Ryan Tedder, Steve Mac, Jason Evigan, Wolf Cousins, Savan Kotecha či Stargate.

DEMI_Photo_Stories_Confident_300CMYK_1_web

Spolu s nimi pripravila jedenásť piesní, v ktorých nájdeme aj zopár zaujímavých hosťov, a to konkrétne austrálsku rapperku Iggy Azalea a amerického rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Sirah.

Tí, ktorí patria medzi nadšenejších fanúšikov tejto dvadsaťriročnej americkej hviezdy, ktorá po svete predala už milióny singlov a albumov, nepochybne uprednostnia deluxe verziu nového albumu Confident. Tá ponúka navyše ďalšie dva bonusové songy a taktiež dva remixy jej aktuálneho hitu Cool For The Summer. Spomínaná pieseň bola predstavená  začiatkom letných prázdnin a odvtedy neúnavne zbiera v hitparádach jeden úspech za druhým.

Pripomeňme si, že Demi Lovato už niekoľko rokov patrí medzi jednu z najsledovanejších amerických speváčiek. Aktuálne ju na Instagrame sleduje vyše 21 miliónov fanúšikov, 30 miliónov ju sleduje na Twitteri a na Facebooku sa počet jej fanúšikov blíži k závratnej hranici 37 miliónov. A je viac ako isté, že vydaním albumu Confident budú tieto čísla opäť rásť…

https://www.demilovato.com
https://www.facebook.com/DemiLovato

DEMI_Cover_Confident_300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.