Deň otvorených dverí: IT Kids – Programovanie pre Deti – Kurzy Roblox a Minecraft

Radi by sme vás pozvali na úvodnú hodinu kurzov programovania IT Kids, kde môžete spolu s vašimi deťmi zažiť ukážku našich kurzov pre Roblox a Minecraft.

Príďte a zistite, ako dokážeme rozvíjať IT zručnosti vašich detí hravou a interaktívnou formou. Kontaktujte nás a dohodnite si termín.

Chcete, aby vaše deti získali dôležité IT zručnosti už od útleho veku? Kurzy programovania IT Kids sú ideálnym riešením! Deti sa hravou formou naučia programovať v populárnych platformách Roblox a Minecraft, čo podporí ich kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku.

Detaily Kurzu:

  • Vekové skupiny: 6-11 rokov, rozdelené podľa veku
  • Termíny: Zimný semester (október – február), Letný semester (február – jún)
  • Dĺžka trvania: 15 lekcií na semester, každá 50 minút
  • Cena: 149 EUR za semester

Výhody Kurzu:

  • Zábavné a Interaktívne Učenie: Deti sa učia cez hru, čo ich motivuje a udržuje ich záujem.
  • Skúsení Lektori: Kvalifikovaní učitelia s bohatými vedomosťami a praxou v IT.
  • Bezpečnosť a Pohodlie: Moderné učebne, zabezpečený pitný režim a občerstvenie.

Prečo je programovanie pre deti dôležité?

Budúcnosť a Kariéra: IT zručnosti sú dnes nevyhnutné pre množstvo budúcich povolaní. Od inžinierov, vedcov až po kreatívne profesie – znalosť programovania otvára dvere do širokej škály kariérnych možností. Deti, ktoré sa už teraz učia programovať, budú lepšie pripravené na pracovný trh budúcnosti.

Rozvoj Myslenia: Programovanie výrazne podporuje analytické a kreatívne myslenie. Deti sa učia riešiť problémy systematicky, krok za krokom, čo zlepšuje ich schopnosti logického uvažovania. Kreativita je podporovaná tvorbou vlastných projektov, kde môžu vymýšľať a realizovať svoje nápady.

Digitálna Gramotnosť: V dnešnom digitálnom svete je dôležité vedieť, ako technológie fungujú a ako ich bezpečne a efektívne využívať. Programovanie učí deti nielen technické zručnosti, ale aj zodpovedné správanie sa v online prostredí. To zahŕňa bezpečnosť na internete, ochranu súkromia a efektívne využívanie digitálnych nástrojov na učenie a tvorbu.

Tieto zručnosti sú základom pre budúci úspech vašich detí, preto ich investícia do programovacích kurzov je investíciou do ich svetlej budúcnosti.

Neváhajte a prihláste svoje deti ešte dnes, aby ste im poskytli náskok v digitálnom svete! Pre viac informácií navštívte IT Kids – programovanie pre deti.

PR