Depeche Mode party: 7. septembra v Nu Spirit clube

Prvá septembrová sobota (7.9.) bude v Bratislave zahalená do čierneho. V Nu Spirit clube vypukne ďalšia Depeche mode party, ktorá je prvou warm up party k februárovému koncertu Depeche mode.

Hity, rarity, live nahrávky, videoprojekcia, ale hudobné vystúpenie Michael Szatmary project, ktorý ponúkne elektronickú hudbu naživo aj so speváčkou Brigitou a basgitaristom Samom Alexandrom. “Neexistuje kapela, ktorá by mala na moju tvorbu väčší vplyv ako Depeche Mode. Verím, že to bude skvelý čierny večer a noc“, dodáva novinár a hudobník Michael Szatmary.

Počas noci zaznejú v Nu spirit clube najväčšie hity DM, ale aj rôzne rarity, špeciálne remixy a live nahrávky. Špeciálna videorojekcia ponúkne raritné videá a fotografie kapely, ktoré ste ešte nevideli, ale aj známe videoklipy a live záznamy z rôznych vystúpení. To najlepšie od kultovej britskej legendy ponúkne dvojica DJ-ov Diablo & Krto. O projekciu sa postará Gabriel z portálu depechemode.sk. Viac info o akcii na www.depechemode.skwww.nuspirit.sk.

Vstupenky budú k dispozícii počas akcie v Nu Spirit Clube. Cena vstupenky je 5 €.

https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/events/231360440346238/?fref=ts

 3512

Zdroj: Depechemode.sk