Depeche Mode predstaví svoj nový album vo Viedni, slovenskí fanúšikovia budú pri tom!

Electronic Beats, renomovaný hudobný projekt značky Telekom, prináša fanúšikom Depeche Mode exkluzívny koncert, na ktorom kapela predstaví piesne z nového albumu Delta Machine. Stane sa tak ešte pred oficiálnym začiatkom letného európskeho turné a len dva dni po vydaní albumu.

Nové hity po prvýkrát zaznejú v kultúrnom centre MuseumsQuartier vo Viedni 24. marca 2013. Lístky na toto exkluzívne podujatie nie je možné kúpiť, dajú sa však vyhrať na portáli projektu Electronic Beats www.electronicbeats.net.

Slovenskí fanúšikovi môžu o lístky zabojovať na facebookovej stránke Telekomu už v najbližších dňoch.

V súlade s prísľubom „Zažime to spolu“ chce Telekom fanúšikom skupiny Depeche Mode na celom svete sprostredkovať zážitok z tejto jedinečnej predpremiéry nových piesní, či už naživo vo Viedni alebo prostredníctvom internetového webcastu. Ten bude krátko po koncerte dostupný v plnej dĺžke na www.electronicbeats.net.

„O náš nový album je veľký záujem, a preto koncert a zverejnenie niekoľkých piesní na internete je skvelý spôsob, ako ľuďom na celom svete ukázať, čo ich na albume čaká. Spolupráca s Telekomom nám umožňuje využiť technológie a dostať našu hudbu k čo najväčšiemu počtu ľudí,“ povedal líder kapely Dave Gahan.

Telekom sa stal partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné. V rámci neho sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave. Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Aj táto súťaž bude prebiehať na facebookovej stránke Telekomu.

Vybrané termíny európskeho turné, ktoré sa koná s podporou Telekomu:
Atény, piatok 10. 5. 2013
Sofia, nedeľa 12. 5. 2013
Bukurešť, streda 15. 5. 2013
Budapešť, utorok 21. 5. 2013
Záhreb, štvrtok 23. 5. 2013
Bratislava, nedeľa 25. 5. 2013

Mníchov, nedeľa 1. 6. 2013
Frankfurt, streda 5. 6. 2013
Berlín, nedeľa 9. 6. 2013
Lipsko, utorok 11. 6. 2013
Hamburg, pondelok 17. 6. 2013
Düsseldorf, streda 3. 7. 2013
Düsseldorf, piatok 5. 7. 2013
Praha, utorok 23. 7. 2013
Varšava, štvrtok 25. 7. 2013

O projekte Electronic Beats – Electronic Beats je medzinárodný multimediálny hudobný projekt spoločnosti Deutsche Telekom. Všetky aktivity majú svoju virtuálnu základňu na portáli electronicbeats.net, kde možno nájsť najnovšie správy o umelcoch a podujatiach, ale aj správy o cestovaní, umení, dizajne a móde. Portál presadzuje pokročilé techniky v hudbe a ponúka vlastné EB rádio a EB video. Portfólio mediálnych produktov dopĺňa tlačený magazín EB a publikácia DVD Slices.

Zdroj: RADDA, s.r.o.