Detský program filmového seminára 4 živly potrebuje Vašu poMOC.

V dňoch 6. – 10. augusta 2014 sa v Banskej Štiavnici uskutoční 16. ročník Letného filmového seminára 4 živly. Jeho témou sa stane MOC a okrem filmových projekcií a sprievodného programu pre dospelé publikum, sa zameria aj na detského diváka.

Detské 4 živly by mali ponúknuť obľúbené workshopy (animačný a hudobný), výtvarné dielne a premietania filmov pre deti a ich rodičov.

Detske_zivly_2

Náklady súvisiace so zabezpečením premietacích práv a filmových kópií, ale aj s organizáciou workshopov a tvorivých dielní, tento rok prekračujú finančné možnosti podujatia, organizátori sa preto rozhodli otestovať novú formu financovania – na portáli Indiegogo spustili tzv. crowdfundingovú kampaň, v ktorej sa na detský program seminára môžu vyzbierať jeho fanúšikovia.

Zbierka končí už o pár dní – do stredy 2. júla 2014 máte aj Vy možnosť podporiť projekt na stránke kampane – www.indiegogo.com/projects/detske-4-zivly-2014. Váš príspevok tak môže pomôcť dosiahnuť vytýčenú sumu 1500 €. Aktuálna výška vyzbieraných prostriedkov sa blíži polovici. Prispieť môžete ľubovoľnou sumou, podľa ktorej Vám bude priradená odmena. V závislosti na výške príspevku môžete získať napríklad akreditácie na jednotlivé workshopy (pre deti) alebo na celý program filmového seminára 4 živly (pre dospelých), darčekové predmety, CD La3no Cubano – lektorov hudobného workshopu, ale napríklad aj ročné predplatné filmového časopisu Kinečko.

Detske_zivly_1

Informácie o zbierke aj o podujatí nájdete na webstránke filmového seminára – www.4zivly.sk – a na jeho facebookovom profile – www.facebook.sk/4ZIVLY. Či twitteri – twitter.com/4zivly. Videoreportáž z minuloročných Detských 4 živlov si môžete pozrieť na portáli Vimeo – https://vimeo.com/80371114.

Zdroj: OZ štyri živly