Diego zverejnili singel A Time for Everything.

Vydanie dlhoočakávaného tretieho albumu skupiny Diego sa nezadržateľne blíži. Prvou ochutnávkou z nahrávky Et In Arcadia Diego je nový singel s názvom A Time for Everything. Kapela s ním zverejnila aj jednoduché video.

Sú momenty, keď si človek uvedomí, že väčšina dôležitých vecí sa nedá uponáhľať. Momenty, vďaka ktorým neľutujeme, že sme nestihli. Pretože už rozumieme, že všetko má svoj správny čas,“ hovorí o skladbe A Time for Everything frontman a gitarista Diego K. Jemná skladba, ktorej základom je klavír a akustické gitary, predznamenáva atmosféru pripravovaného albumu. „Myslím si, že sme ubrali na tempe. A asi sme aj o niečo viac hĺbaví,“ vysvetľuje Diego K.

O video ku skladbe sa postaral známy animátor Igor Derevenec, ktorý má na konte už viacero videoklipov pre slovenských muzikantov, ale jeho rukopis nesie napríklad aj medzinárodne úspešný animovaný film Hviezdny taxík. Pre Diego rozpohyboval artwork od dvornej spolupracovníčky skupiny Anny Gekrepten.

Video predznamenáva skoré vydanie očakávanej nahrávky. „Tak, ako je tajomný názov albumu Et In Arcadia Diego, tak je zase tajný dátum vydania. Ale už prichádza ten správny čas,“ dodáva frontman skupiny, ktorá sa najbližšie predstaví už v sobotu 4. novembra v legendárnom trenčianskom Klube Lúč.

Najbližšie koncerty
4.11. Trenčín, Lúč
1. 12. Banská Bystrica, Klub 77
7.12. Bratislava, Fuga
8.12. Žilina, Stanica
9.12. L. Mikuláš, Diera do sveta

Web: diego.sk
Facebook: www.facebook.com/diegobandsk
Spotify: open.spotify.com/artist/1HHRoqjkclAwuby7nddA6q

Zdroj: TS