Dilemma ponúka kreatívnym umelcom za klip 2.000,-€.

Skupina Dilemma, ktorá práve brázdi české a slovenské pódiá na turné spolu s kapelou Horkýže Slíže, prišla s jedinečnou súťažou pre mladých umelcov o najlepší videoklip: “VIDEO ZA 2000”. Vyhrať môžete 2.000,-€ v hotovosti.

Súťaže sa môže zúčastniť každý, kto na jednu z piesní z nového albumu Low Profile Scream podľa vlastného výberu pošle video, ktoré sám natočí a pošle samotnej kapele najneskôr do 31.05.2013. Členovia kapely vyberú najlepšie videá do finále, kde budú o víťazstvo bojovať tri týždne. Video, ktoré bude mať ku 26.06.2013 najviac “Like” na YouTube, bude vyhlásené za víťazné a jeho tvorca si pripíše na účet rovných 2.000,- Euro. Veľmi jednoduché a transparentné pravidlá súťaže pre začínajúcich umelcov nájdete na stránke www.dilemma.sk alebo fb.com/dilemma.sk.

Výhodou je, že súťaž nie je nijako vekovo, odborne ani technicky obmedzená, práve naopak, dáva šancu zviditeľniť sa aj začínajúcim umelcom, ktorí nedisponujú špičkovou technikou alebo skúsenosťami, ale majú dostatočnú kreativitu a chuť pobiť sa o atraktívnu výhru. Súťaž je súčasťou filozofie kapely DILEMMA, ktorá chce dať aj touto formou priestor novým umelcom, nakoľko talentov je v našich končinách dosť, Ján Spišák, frontman skupiny Dilemma k tomu dodáva: ”Stále v nás je tá zvedavosť, koľko schovaných šikovných ľudí sa medzi nami pohybuje, ktorí by boli schopní vytvoriť niečo naozaj originálne a jedinečné. Touto súťažou im otvárame dvere, hádžeme rukavicu a bude to veľmi zaujímavé sledovať, ako a kto sa s tým popasuje. Výzva je jasná, pravidlá i výhra tiež, snažíme sa teda vytvoriť priestor pre kohokoľvek, kto sa chce naozaj realizovať. Možno stačí natočiť niečo ozaj zaujímavé na telefón a vhodne to spojiť s našou muzikou a malý zázrak bude na svete.”.

Po úspešnom ale hlavne kontroverznom videoklipe “OH NO”, ktorý má na svedomí skúsený Martin Hudák, teda oslovuje DILEMMA prakticky kohokoľvek, kto sa na to cíti, aby stál za jej ďalším videoklipom. Navyše Dilemma pri svojich vystúpeniach využíva i videoprojekciu, preto finálové kúsky budú mať okrem svojho virtuálneho života na internete i veľmi konkrétne miesto na koncertoch.

Skupina DILEMMA vyhlasuje súťaž o najleší videoklip “VIDEO ZA 2000”. Výhra 2.000,-€ v hotovosti.

1, Vyber si skladbu od skupiny DILEMMA sám.
2, Vytvor vlastné video na našu hudbu a pošli ho.
3, Dilemma vyberie najlepšie videá do finále.
4, O víťazovi , ktorý získa výhru 2.000,-€ v hotovosti, rozhodne najvyšší počet „Like“ na YouTube.

Zapoj sa do jedinečnej súťaže, kde sa môžeš originálne a voľne prejaviť, a to či vyhráš, závisí hlavne od Teba! Ak video nerobíš, upozorni na túto súťaž svojich priateľov, ktorých by to ale mohlo zaujímať, nech to nepremeškajú. Čas beží.

 

Skupina Dilemma vyhlasuje súťaž pre mladých umelcov o najleší videoklip “VIDEO ZA 2000”. Výhra 2.000,-€ v hotovosti.

Máš rád hudbu a nakrúcaš si vlastné videá ?
Chcel by si urobiť hudobný videoklip?
Pracuješ sám alebo ako člen tvorivej skupiny?

Zapoj sa do jedinečnej súťaže, kde sa môžeš originálne a voľne prejaviť, a to či vyhráš, závisí iba od Teba!

Súťaž má jednoduché pravidlá:
1. Vyber si skladbu od skupiny DILEMMA
2. Vytvor vlastné video na našu hudbu a pošli ho.
3. Dilemma vyberie najlepšie videá do finále.
4. Hlasovanie „likeovanie“ na youtube
5. Vyhlásenie víťaza a odovzdanie výhry.

1. Vyber si skladbu od skupiny DILEMMA

Na výber máš až 8 rôznych piesní z najnovšieho albumu „Low Profile Scream“ (okrem „CelloRiff“, ktorá je introm albumu a “OhNo”, ku ktorej už klip existuje). Piesne si môžeš nájsť v podobe mp3 na našej stránke www.dilemma.sk .

Potom nás kontaktuj na dilemma@dilemma.sk a požiadaj nás o CD, prípadne link na skladbu, ku ktorej chceš spraviť videoklip, nakoľko do finále môže postúpiť len video s plnou kvalitou audio stopy (nie mp3).

2. Vytvor vlastné video na našu hudbu a pošli ho.

Je iba na Tebe:
a,  ktorú skladbu si vyberieš
b, aký obsah zvolíš ( príbeh, abstrakciu, čokoľvek)
c, akú formu tomu dáš (hraný klip, animácia, bábkové divadlo atď.)
d, akú technickú kvalitu bude mať finálne video ( Môže byť trebárs natočené aj na telefóne, pokiaľ bude mať iné silné stránky, originalitu, jedinečnosť, nemusí to byť rozhodujúce).

Celý klip je v tvojej réžii a produkcii, nikto z nás Ti do toho nebude rozprávať, členovia kapely v ňom nebudú účinkovať (to Ti nebráni, aby si si nás natočil počas našich koncertov a zábery foto či video s nami v klipe aj použil. Musia byť však tvoje vlastné).

Videoklip nám pošleš mailom na dilemma@dilemma.sk , najlepšie ako link na stiahnutie, prípadne ako DVD poštou, najneskôr do 31.5.2013.

Do súťaže môžeš poslať toľko videí,  na koľko si trúfaš, na ktoré skladby chceš. Aj viac videí na jednu skladbu, prípadne viac verzií. Je to na Tebe, za čo sa postavíš ako tvorca, do finále sa ich môže dostať viac.

3. Dilemma vyberie najlepšie videá do finále.

Všetci členovia skupiny sa zúčastnia výberu finálových videí. Ich počet nie je vopred určený, všetko závisí od toho, aké a koľko videí nám pošlú všetci video tvorcovia.

Tento výber bude na nás, hodnotiť budeme podľa toho, ako sa nám ktoré video bude páčiť, ako bude prepojené s našou muzikou, aký potenciál v ňom vidíme atď. Budeme radi ak príde čo najviac dobrých klipov s čo najrozmanitejšou formou a obsahom aby sa do finále dostalo čo najviac z nich.

Dňa 05.06.2013 bude cez stránku www.dilemma.sk , fb.com/dilemma.sk a oficiálny Dilemma kanál na Youtube zverejnený výber finálových videoklipov.

4. O víťazovi , ktorý získa výhru 2.000,-€ v hotovosti, rozhodnú fanúšikovia 

Po zverejnení finálových videoklipov 05.06.2013, ktoré vyberie kapela, rozhodnú o víťazovi fanúšikovia:

Jednoduchšie to nemôže byť: O víťaznom klipe rozhodne najvyšší počet „Like“ (Páči sa mi) priamo na videu umiestnenom na YouTube.

5. Vyhlásenie víťaza a odovzdanie výhry.

Víťaz bude vyhlásený na základe najvyššieho počtu „like“ ku dňu 26.06.2013, presne o 21:00, kedy bude zastavené počítanie (lajky samozrejme môžu pribúdať pokojne ďalej).

Po ohlásení oficiálneho víťaza sa súťaž končí a víťaz získa finančnú výhru vo výške 2.000,-€ prevodom na účet do 15.07.2013.

6. Vyhráva každý

Nie len víťaz je pre nás dôležitý. Finálové videá získajú možnosť porovnať sa a byť porovnávaný s inými tvorcami, iným spracovaním a podobne. Všetky videá, ktoré vyberieme do finále, môzu na verejnosti zarezonovať, žiť svojim vlastným životom a prinášať tvorcovi nie len publicitu, ale hlavne spätnú väzbu od iných umelcov a publika. Navyše, Dilemma svoje koncerty rada dopĺňa aj videoprojekciou a aj tu Tvoje video môže nájsť svoje miesto. Nikdy nevieš odkiaľ môžu “Like” prísť. Ak bude Tvoje video naozaj dobré, určite si nájde svojich fanúšikov ďaleko za vodami tvojich osobných priateľských kruhov.

Záver: Rozhodni sa, či si veríš a máš na to, ukázať svoje vlastné video spôsobom, akým si to ešte nerobil. Získať nových fanúšikov, pobiť sa o atraktívnu výhru s inými originálnymi tvorcami. Ak áno, neváhaj a hneď sa zapoj do súťaže. Natoč to, postrihaj, uprav a pošli. A potom zdieľaj, rozprávaj o tom, upozorni na seba.

My sa na Tvoje originálne video už teraz veľmi tešíme. Zmena pravidiel vyhradená.

Zdroj: Dilemma