Dimensions Prague 2018

Pražský klub Cross bude 16. júna 2018 hostiť Dimensions Festival 2018 launch párty, jednu z mnohých launch parties, ktoré zastrešuje Dimensions International Series po celom svete.

Čakať môžeme to najlepšie z českej techno & disco scény. Legendárny Aril Brikha, ktorý príde s live actom, spolu s Dimensions Soundsystem prinesú čistý zvuk tohto slávneho chorvátskeho festivalu do hlavného mesta Čiech.

Bude to už tretia Dimensions International Series party v Prahe. Mnohí z nás nemôžu zabudnúť na úžasnú perličku Rush Hour – Hunee po boku Davida Martina z Dimensions Soundsystem. Úplne prvá Dimensions Prague bola so Simonom „Subdub“ Scottom (Dimensions Soundsystem), Johannesom Albertom a Eliphinom v roku 2015!

Tento rok to bude väčšie ako kedykoľvek predtým. Dva live acty a najlepší DJi z lokálnej elektronickej scény, v najlepšom klube v strednej Európe.

Line Up: ARIL BRIKHA LIVE (ART OF VENGEANCE / SE), ROZMERY SOUNDSYSTEM (UK), SPIGL LIVE (AXAMINER RECS.), OLIVER TORR, DOBRÉ VIBES CREW, DISCO PARTYSÓNS, SEED DJS, CASHMEER, dusno, MOTCH, ARK3R

Zdoj: TS