Divadelná komédia MOJE BABY a hra Náš priateľ René od legendárnych autorov Lasica & Satinský. Do Trenčianskych Teplíc prichádza Divadelná jeseň a privíta známe herecké tváre

Do Trenčianskych Teplíc prichádza Divadelná jeseň a prináša nezabudnuteľné divadelné zážitky. Komédia MOJE BABY je vtipná a dojímavá hra o jednom roku v živote troch žien a návštevníci sa môžu tešiť aj na návrat legendárnej hry, ktorú so šarmom stvárňovala ikonická dvojica Milan Lasica a Július Satinský.

Po úspešnom Hudobnom lete, ktoré do Trenčianskych Teplíc prilákalo viac ako 3 000 fanúšikov hudby a kultúry, prichádza Divadelná jeseň. Odštartuje sa tematicky v prvý jesenný deň, už 22. septembra, kedy Kursalon v Trenčianskych Tepliciach zavedie divákov a diváčky do sveta troch generácií žien a ich každodenných radostí, starostí a životných výziev. Moje baby je vtipná a dojímavá hra o jednom roku v živote troch žien – dcéry, matky a starej mamy, ktoré čelia hľadaniu strateného otca, nového partnera, zmyslu života, príchodu nového člena rodiny, ale aj strate. Vzájomne prelínajúce sa monológy bez sentimentu, zato s dávkou írskeho humoru, ponúkajú pohľad do ženského sveta – plného emócií, úvah, lásky, ale aj obyčajných každodenných starostí. V komédií Moje baby sa predstavia herečky Zuzana Fialová, Zuzana Kocúríková a Zuzana Porubjaková a toto predstavenie nie je určené len ženskému publiku, ale predovšetkým aj mužom, ktorí chcú nahliadnuť do ich sveta. Veď napokon – všetko sa nielen v tejto hre točí okolo nich.

Jedinčný návrat legendárnej hry Náš priateľ René, ktorú vytvorila a s úspechom hrala ikonická dvojica Milan Lasica a Július Satinský si v Kursalone diváci vychutnajú 3. októbra. Tento kultový kúsok plný satiry, dôvtipu a šarmu energicky a svojsky interpretujú Juraj Kemka a Lukáš Latinák. Pod vedením režiséra Jakuba Nvotu divákov čaká moderná interpretácia divadelného klenotu, ktorá poteší nielen fanúšikov Lasicu a Satinského, ale aj nadšencov kvalitného domáceho humoru a divadelného umenia.

Všetky podujatia sa uskutočnia v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach so začiatkom o 19. hodine. Vstupenky na podujatia je možné zakúpiť online prostredníctvom siete ticketportal.sk, v infocentre kúpeľného hotela Slovakia alebo priamo na mieste. K dispozícií sú zľavnené lístky pre ZŤP návštevníkov na voľné sedenie, ktoré je možné zakúpiť online a pri vstupe je potrebné predložiť preukaz ZŤP.

TS