Dj Contest – Bass 68: Forbidden Society recording label night!

17. februára sa v prievidzskom Element Music Clube uskutoční prvé slovenské vydanie Forbidden Society Recordings Label Night v rámci pravidelnej párty BASS. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli prostredníctvom súťaže dať priestor začínajúcim djom. Zoznámte sa s pravidlami, nalaďte techniku, pretože contest práve začína!

Contest je určený pre DJov zo Slovenska a Čiech. Pre výhercu bude v prípade potreby zabezpečené ubytovanie a odmena 30 €. DJ nesmie byť na scéne aktívne viac ako 3 roky a nesmie byť rezidentom žiadnej party alebo klubu.
Účastník musí poslať aktuálny set namiešaný v rokoch 2011/2012.

Set musí byť žánrovo orientovaný na drum and bass a najmä na jeho tvrdšie subžánre – neurofunk, techstep, darkstep. A to z dôvodu, aby vystúpenie výhercu zapadlo do konceptu celej noci. Set musí byť vo formáte MP3 (odporúčame uploadnúť napr. na SoundCloud, Dnbshare, Sendspace a podobne), dåžka setu musí byť maximálne 30 minút no minimálne musí obsahovať 6 trackov. K setu musí byť priložený tracklist a krátka biografia DJa.

Set musí byť namiešaný z gramofónov, CD playerov alebo digitálneho systému. Nezasielajte sety vytvorené pomocou softvéru v počítači!

Po vypočutí a vyhodnotení všetkých setov, ktoré dorazia do dátumu uzávierky(31.1.2012), vyberie porota celkom 5 setov, ktoré sa dostanú do finále. Potom poslucháči prostredníctvom hlasovania na Facebooku rozhodnú, ktorého z finalistov si želajú počuť na BASS 68 – Forbidden Society Recordings Night v piatok 17. februára 2012 v Elemente.

Sety budú hodnotené z hľadiska kvality mixu, selekcie, celkového premyslenia, vývoja a usporiadania setu.

Porotu tvorí Forbidden Society (majiteľ labelu Forbidden Society Recordings, producent, DJ, promotér), Cenco a Dykman (promotéri BASS, DJi). Sety s tracklistom a krátkou biografiou posielajte na: info (zavináč) codered.sk

Súťaž štartuje 16. januára 2012 a uzávierka pre zasielanie setov je 31. januára 2012. Účastníci, ktorých sety postúpia do finále, budú informovaní prostredníctvom e-mailu.

Chyťte príležitosť za pačesy a ukážte, čo vo vás je!
Prajeme vám veľa šťastia a presné mixy.

Bass 68

Zdroj: Codered
Publikoval: Redakcia GREGI.NET