Dj Loutka a Dj Tazz pondelok live na BPM.dj

Rádi byste v pondělí vyrazili za nějakou muzikou, ale nechce se vám vytáhnout paty z tepla domova? Pak si v 21:00 nalaďte www.bpm.dj a udělejte si vlastní mejdan třeba u sebe v obýváku za doprovodu živých setů djs Loutky a Tazze!

Projekt BPM.dj vznikl při kladenském stejnojmenném klubu, kde bylo možné online sledovat večerní programy klubu z pohodlí domova. V dnešní době je projekt transformován do formy online live setů pozvaných djs, které zde můžete slyšet každý den od pondělí do čtvrtka. Živé vysílání začíná vždy v 21:00 a končí kolem půlnoci. Poté se celý záznam opakuje až do začátku živého vysílání další den.

Za celým projektem stojí parta lidí, kteří žijí naplno muzikou, zabývají se vlastní hudební produkcí a bookingem djs. Patří mezi ně například Pavel Bidlo, Loutka, Tráva, Vasquez, Pavel Faktor a další.

Na jejich webu www.bpm.dj vždy naleznete program živého vysílání na celý měsíc dopředu, abyste věděli na koho se těšit, a na kdy si naplánovat mejdan doma :) A toto pondělí se tedy těšte na djs Loutku a Tazze!

Zdroj: Jan Kolář – Dj TAZZ