DNB Attack: Gabanna & Galagha v Čadci!

Čadca znovu zažije drum and bassový útok! Už 10.5.2014 sa na akcii DNB ATTACK v clube SIXX predstaví elita slovenskej drum&bass scény, dji a producenti: GABANNA a GALAGHA.

Hudobná show so zvukom 5KW sa bude niesť v znamení tých najlepších slovenských beatov v podaní popredných slovenských dnb djs.

GABANNA je meno, ktoré netraba extra predstavovať. DJ a významný producent, ktorý obohacuje drum and bass scénu svojimi exkluzívnymi trackmi a setmi. Známy aj pod prezývkou otec slovenkého drum&bassu. Jeho kvalitu potvrdzujú hrania po celej Európe a plný djský kalendár. Hrá takmer na každej exkluzívnej párty na Slovensku, a aj preto si nenechajte újsť skvelú príležitosť stretnúť sa s ním na akcii DNB›ATTACK v Čadci.

Ďalším, kto sa vám predstaví, je skúsený a známy dj GALAGHA. Spoločne s Gabannom to na Slovensku majú v očiach verejnosti za prvenstvo v rámci zlomených beatov – boli totiž prví. Galagha bol známym moderátorom a dj-om veľmi úspešnej rádio show ClubLab, čím spolu s Bencom budoval kultúru dnešných pártys.

Čo viac dodať?

Možno už len to, že sa naozaj oplatí prísť. Je to párty, najväčšia dnb párty v Čadci a práve tu sa predstaví špička tohto štýlu. Nie len menami, ale aj podstatným hudobným výkonom, ktorý má každý z nich pripravený pre vás!

10.5.2014, SIXX club (na námestí pri fontáne), Čadca
Entry only 3€!

20140510_dnb_sixx__PR

Zdroj: DNB Attack