DNB benefice na podporu vyhořelého baru Natotata.

10. 3. 2017 nešťastnou náhodou vyhořel hudební bar Natotata. A protože hudební scéna si musí též pomáhat, zrodil se nápad uspořádat benefiční večer na jejich podporu s předními českými DJs, kteří tento večer hrají bez nároku na honorář.

Vstupné bude dobrovolné (min. 50 Kč) a celý výtěžek ze vstupného půjde na podporu zmíněného klubu Natotata. Přijď si užít DNB party se silným českým line-up a pomoz dobré věci!

 LINE UP 
N:Force
Furious Freaks
PmdR
No Cure
Mouzl
Cherw
TOD
Stux
Mazzon

VSTUP
dobrovolný (min. 50 Kč)

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

Kdo jsou tito DJs s velkým srdcem a touhou pomáhat? Přečti si o nich více info níže, a nebo se prostě přijď podívat osobně…

N:Force je český neurofunkový DJ a promotér. Zakladatel projektu Neurofunk Will Never Die, člen Let It Roll bookingu, LIR crew, Break Art crew a první z řady Imagination DJs vám během svých setů naservíruje jedinečnou neurofunkovou nálož ze tří decků. Díky jeho lásce ke zlomeným beatům a jeho pracovnímu nasazení se v posledních letech podílel na akcích, jako Let It Roll Winter, Let It Roll Open Air, X-Massacre, Hospitality, Ram Night, Let It Roll On Tour a na mnoho dalších. V jeho setech můžete slyšet prolínání nového neurofunkového soundu s klasickým techstepem.

Projekt Furious Freaks vznikl v létě 2012. Od roku 2013 hrají ve složení Bonduel, Dollo, Hayppa a Avenues po pražských i mimopražských klubech. Po spolupráci s Bass Drop roku 2013 se jim otevřely dvířka dnb scény i v zahraničí (Slovensko, Rakousko, Španělsko, Polsko). Mohli jste je vidět na akcích jako je Let It Roll, Rock For People, Winter Arena nebo Cross Festival. Roku 2015 se FF začali věnovat i produkci, díky čemuž vzniklo jejich první EP s názvem Born in Acid. Roku 2016 spustili spolupráci s BNCexpress labelem, pod kterým vydali druhé EP Ravens a EP Sonar Cave. Od jejich vystoupení můžete očekávat dokonale zvolený výběr, dynamické mixy všech dnb subžánrů a masivní hype od 4 freaků za pultem.

PmdR přišel poprvé do kontaktu s DJingem v roce 2013, kdy pořádal vlastní akci v Nu Spirit baru v Bratislavě, jeho rodišti. Roku 2014 se přestěhoval do Prahy, kde nabral hodně zkušeností a začal hrát ze tří playerů. Roku 2016 přichází zlom a PmdR začíná hrát pod slovenskou crew Masokombinát a také pod pražskou crew Drumbassterds. Od té doby slaví úspěchy jak na slovenské, tak na české scéně. Aktivně se podílí na organizaci mejdanů jako například DNB Wednights, Bassfight, Drumbox, Drum’n’Brainz a Double Trouble. Zahrál si také po boku jmen jako je Insideinfo, Hypoxia, Volatile Cycle, Signal, Joe Ford, Tr Tactics nebo Frequax. V jeho setech převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry dnb inspirovaná labely jako jsou Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz.

Projekt NoCure představuje synchronní dvojici djs, zaměřených na neurofunkovou selekci Drum&Bassu.
Jejich vystoupení je typické performancí ze 4 playerů, při nichž vás dokonalá souhra a rychlost mixů nenechá ani chvilku v klidu. No Cure reprezentují pražskou skupinu BASS DROP, známou především produkcí úspěšných klubových nocí a letních i zimních festivalů. Vystoupili na spoustě akcí po celé České Republice, Španělsku, Polsku, Slovensku i Rakousku. V poslední době vystupují hlavně v předních Pražských klubech jako jsou Storm Club, nebo Chapeau Rouge, nebo na hudebních festivalech jako Let It Roll, Rock for People nebo Winter Arena. No Cure již zahráli vedle jmen jako jsou Andy-C,Calyx and Teebee, Ed Rush & Optical, Audio, The Prototypes, The Upbeats, Neonlight, Mefjus a mnoho dalších.

Mouzl se narodil v Praze a s mixováním začal v roce 2014. S Numark konzolí se rychle skamarádil a krátce na to přišla investice do CD playerů. První kontakty a zkušenosti začal nabírat v klubu Centrála v pražských Holešovicích, kde přišlo i pár nabídek na větší hraní. Pravidelně ho můžete slyšet v pražském Stormu nebo Crossu. Začátkem roku 2016 se přidává k Southern Vision crew. Za zmínku stojí „předskokanství“ před jmény jako je A.M.C, Tantrum Desire, Hypoxia, Hallucinator, Zombie Cats a zahrál si i na festivalech jako je Let it Roll, Exploration, Beats for love a mnoho dalších. Mouzl byl též nominován na DJ roku v anketě Czech Drum and Bass Awards. V jeho setech, se můžete těšit na temný neurofunk a energický jump up.

Cherw se dostal k mixu v roce 2013 a jakožto kladeňák působí v Kladenské Poldofce coby rezidentní DJ. Pravidelně se také objevuje po top pražských klubech jako Storm nebo Cross. Mix si předával s velkými jmény, jako je Zardonic, Neonlight, Zombie Cats, Joe Ford, Tobax Chri.SU nebo s českými jezdci Rido, A-Cray. Miluje temné zvuky tvrdého neurofunku a deepu, které jsou jeho uším a srdci nejblíž.

TOD je mladá krev českého DNB, která se nebojí kombinovat všechny jeho subžánry. V jeho setech můžete slyšet jak liquidové tóny, tak deep a dark neurofunk a další.

Stux si vyzkoušel své první mixy roku 2013 a od té doby si stihl zahrát po boku jmen jako jsou Document One, Disphonia, Rido, Mole či Trilo. V jeho mixech najdeš kombinaci nejlepšího danceflooru co dosavadní světová dnb scéna nabízí.

Mazzon začínal s pokusy o zamíchání pár placek do kupy asi v polovině roku 2005, tehdy ještě na kámošově kompu na Traktoru v pronajatém salonku v oblíbené hospodě. Po neúspěšném vystoupení na VŠ mu začala jeho anglická štace, kde po navštívení několika povedených akcí zjistil, jak se to má dělat a pelášil koupit gramce, mix a odposlech. Z absolutního mainstreamu se po nějaké době hudebně vyprofiloval do subžánrů DnB jako jsou Jump Up, Clownstep, Drumstep. Ve svém tracklistu má pořádně vyskákané věci od producentů jako Levela, Yox, Panic, Tron a Zodiac, ale najdete tam i nestárnoucí pecky od Sub Focuse, Hazarda a mnoho dalších.

Zdroj: Storm club