DNB:FEST ako rozlúčka s Továrenskou a Loftom!

Na všetkým známej Továrenskej sa totiž budeme lúčiť s duchom tejto alternatívnej ulice Bratislavy. Všetci máme tie najkrajšie spomienky na super friendly kluby Batelier a FUGA, ktoré sa stali niekoľkokrát miestom konania klubového DNB:FESTu. Na troch stagoch sa tu predstavilo takmer 100 domácich a svetových DJs a zabavilo sa cez 2 500 ravers.

Tentokrát sa party rozprúdi v poslednom fungujúcom klube na tejto ulici v LOFTe a to už od skorých večerných hodín. Prídite už o 20:00 na jedinečnú DJ BATTLE SHOW začínajúcich DJs a podporiť mladú krv dnb komunity. Viac o súťaži a hodnotných cenách sa dozviete už čoskoro. So stay tuned!!

Lúčiť sa budeme vo velkom štýle. Skvelý zvuk L’Acoustic, vizuálna show, kvalitný line-up a prekvapenie na záver, takže ste všetci srdečne vítaní.
VIAC INFO NA: https://nudance.sk/dnbfest-club-edition-loft-warm-up-to-open-air
DNB:FEST event na Facebooku

DJ BATTLE #DNBSITY

V rámci DNB:FESTu, ktorý sa uskutoční 13. mája v LOFTe na Továrenskej v Bratislave, sa budeme  lúčiť s touto alternatívnou ulicou, ktorá je plná spomienok nás všetkých, čo alespoň raz vstúpili do povestných klubov Batelier, alebo Fuga. Budeme ale aj vítať novú drum and bassovú krv na scéne. V rámci projektu #dnbsity prebehne prvý z niekolkých contestov práve v LOFTe na DNB:FESTe 13. 5. 2016. Chystáme aj #openmiccontest pre MCs, aj#DJcontest pre tých, ktorí si budú chceť zahrať na velkých akciach so svetovými menami. Začneme teda rovno vyhlásením súťaže o postup na DJ Battle Show, kde si zahrajú 4 DJs, ktorých vyberie odborná porota složená z členov NU:Dance Crew. Každý z nich nám predvedie 20minut svôjho umenia a potom nás ešte presvedčia o tom, či vedia hrať aj back 2 back, keďže tohtoročný DNB:FEST sa nesie v tomto duchu. Výherca sa môže tešiť na vecné ceny a na hranie na najbližšej party v Bratislavskom MMC na NU:Dance B-day party 9. 9. 2016 so zahraničnými Headliners.

Pošli nám teda svoj mix najneskor do 7.5.2016 na dnbsity@nudance.sk s predmetom mailu: DJ Battle DNB:FEST. Viac detailov nájdeš tu https://nudance.sk/dj-battle-dnbsity-dnbfeste
Na piatok 13. mája si nič neplánuj! Lúčime sa s Továrenskou a klubom Loft s poslednou DnB akciou. Timetable je viac ako nabitý!

dnbfest_13052016

Zdroj: DNB:FEST