dnb@subclub: Privítaj Nový rok drum and bassom!

Zaži najväčšiu Silvestrovskú drum and bassovú tancovačku! S nadupaným lineupom, výhľadom na ten najkrajší ohňostroj nad Bratislavským hradom a mostom SNP, spolu splavíme rieku šampanského a utopíme v nej starý rok :). dnb.sk presentz ani tento rok neporuší tradíciu a privíta Novy rok v Subclube.

Bude to večer špeciálny nielen dátumom, lineupom, ale aj svojou dramaturgiou. Predstav si, že ti každý z DJov v Greatest Hits lineupe bez zbytočnej vaty namieša len to najlepšie, čo drum and bass svetu dal. Predstav si večer, kde po každom premixe zvoláš: “to je tá moja, to poznám!” :).

B-Complex pozýva na Silvester do Subclubu

O to sa postará vyberaná zostava, ktorí patria medzi to najžiadanejšie, čo slovenská dnb scéna aktuálne ponúka a poteší fanúšikov všetkých drum and bassových subžánrov:

✰ B-Complex (Hospital, Spearhead, Santorin, UKF)
✰ Changing Faces (RAM, Fokuz, Drum&Bass Arena, Let It Roll)
✰ Kutlo (Renegade Hardware, Let It Roll)
✰ Drummatic (Bass Factory)
✰ Matis (dnb.sk)
✰ Noisvizion VJs

Changing Faces pozýva na Silvester do Subclubu

Privítaj 31.12. Nový rok vo veľkom štýle! V Subclube ťa čaká značková show s kvalitným a pestrým lineupom. To všetko iba za 9 EUR na predpredaj.sk (cena platí len do 24.12., potom stúpne na 10 EUR). Dostatok lístkov bude aj na mieste, do polnoci za 12 EUR, potom 14 EUR. Po 04:00 hod už len 5 EUR.

Viac info o akcii a súťaže o voľné vstupy už čoskoro. Sleduj facebookovej stránke akcie a počúvaj Rádio FM

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Zdroj: TS