Do Bratislavy mieri famózny Fedde Le Grand, bude špeciálnym hosťom na open-air party DJ-a Maireeho!

Najväčšia open-air diskotéka tohto roka bude fantastickým zážitkom. Skvelý DJ Mairee pripravuje nadupaný program a pre fanúšikov má ďalšiu bombu! Podarilo sa mu zabezpečiť účasť legendárneho holandského DJ-a Fedde Le Granda, ktorý už viac ako desať rokov valcuje svetové hitparády elektronickej hudby.

Preslávil ho aj na Slovensku známy hit „Put Your Hands Up 4 Detroit“. Incheba Expo Bratislava zažije 30-ho apríla naozaj nezabudnuteľnú veľkolepú diskotéku. Mairee ponúkne dych vyrážajúcu audiovizuálnu show a spolu so svojimi skvelými hosťami namieša koktail vynikajúcich tanečných hitov. Musíte byť pri tom!

Bratislavu už na jar čaká čosi naozaj výnimočné. Svetovo uznávaný DJ Mairee, ktorý po vážnej nehode prekonáva hranice nemožného a pripravuje fantastickú open-air párty, má pre fanúšikov skvelú správu. V programe vystúpi aj vynikajúci holandský DJ Fedde Le Grand.

„Je mi obrovskou cťou predstaviť vám môjho špeciálneho hosťa, ktorého skladby všetci určite poznáte. DJ a producent, ktorý nás všetkých zásobuje skvelými tanečnými hitmi už viac ako desaťročie a neprestáva strácať na svojej kvalite,“ vraví Mairee.

Famózny holandský DJ prerazil v roku 2006, keď zvalcoval hitparády svojim hitom  „Put Your Hands Up 4 Detroit“. Odvtedy sa nezastavil a stále patrí k špičke vo svojom odbore. Mairee je nadšený, že prijal jeho pozvanie a je si istý, že bratislavská Incheba zažije úžasnú žúrku.

„To, čo spočiatku – aj vzhľadom na môj zdravotný stav – vyzeralo ako čosi šialené a absolútne nemožné, sa už pretavuje do reality. Verím, že MAIREE ONLY sa svojou atmosférou priblíži až ku svetovým festivalom,“ uzatvára Mairee.

Talentovaný Mairee, ktorý ako jeden z mála Slovákov prerazil aj medzi zahraničnými DJ-mi, chystá nadupadnú audiovizuálnu šou. Okrem Fedde Le Granda v programe vystúpia aj ďalší zaujímaví hudobníci z Holandska, Česka,  Poľska a samozrejme zo Slovenska. Tento veľkolepý počin organizovaný agentúrou Evency sa uskutoční v Incheba Expo Bratislava už 30. apríla 2018. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/13213/mairee-only–open-air)

Zdroj: TS