Do Bratislavy mieria španielski Daylight!

Mysleli ste si že časy pop punku dávno pominuli? Že časy kedy Blink 182 a podobné kapely valcovali rebríčky aj našich televíznych hitparád budú zapadnuté prachom? Mýlili ste sa.

Do Bratislavy sa chystá v rámci svojho európskeho turné španielska kapela Daylight, ktorá už 14.4.2015 zahrá svoje najväčšie hity v bratislavskom klube British Rock Stars na Nám. 1. Mája.

daylight

Počas svojho pôsobenia stihlo toto barcelonské kvarteto odohrať niekoľko turné po takmer celom svete, vrátane takých exotických lokácií ako Čína alebo Japonsko. Vystupovali na festivale XGames aj na jednom z najväčších rockových európskych festivalov – Gorezrocku. Bok po boku odohrali šnúru aj s legendami punkrocku z Californie The Ataris a MXPX. Ich skladba My Seventeen sa dokonca umiestnila v rebríčku letných hitov v Španielsku na popredných priečkach, čo je veľkým úspechom pre rockovú kapelu, keďže je Španielsko preslávené popularitou tanečnej hudby. Kapela je navyše známa svojimi energickými vystúpeniami, takže sa máte na čo tešiť!

Po boku Daylight vystúpia aj bratislavskí Last of Us, po prvýkrát v obmenenej zostave. Takisto zahrajú aj skate punkoví Smelser. Celú akciu otvoria mladíci Vandans. Talentovaná partia z neďalekej Viedne, ktorá má už tiež čo to za sebou.

Takže ak máte radi punkrock, ak vám chýbajú časy filmov American Pie, ak si chcete užiť leto už v apríli, alebo sa jednoducho vrátiť do teenagerských čias, nenechajte si príležitosť vidieť Daylight naživo v žiadnom prípade ujsť.

Zdroj: Erik Hill