Do Prahy přijedou Majid Jordan, dvojice, která skládá pro Drakea.

Kariéru začali zhurta, když pro Drakea složili track Hold On, We’re Going Home. Letos na podzim vydávají Majid Jordan svou druhou desku a připravují se na evropské turné. Fantaskní jízdu světem současného r&b předvedou v pražské Roxy 22. března 2018. Vstupenky budou v prodeji od pátku, 20. října, na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro za 590 Kč. 

Za Majid Jordan stojí Majid Al Maskati a Jordan Ullman, kteří se potkali na univerzitě v Torontu před šesti lety. První společné EP Afterhours vypustili v roce 2013 pod pseudonymem Good People a ještě týž rok pro Drakea napsali a spoluprodukovali track Hold on, We’re Going Home. Skladba vyšplhala mezi nejlepších deset hitparády Billboard a server Pitchfork ji jmenoval nejlepším trackem roku 2013. Majid Jordan krátce na to podepsali kontrakt s nahrávací společností OVO Sound, kterou spoluvlastní právě Drake, producent Noah “40” Shebib a Oliver El-Khatib.

Eponymní debutové album z loňského roku se dočkalo kladné kritiky i komerčního úspěchu, na což se Majid Jordan pokusí navázat chystanou druhou deskou The Space Between. Ta vychází 27. října a hostují na ní rapper PartyNextDoor nebo r&b duo dvsn.

Zdroj: TS