Doctor P.P. představil na lodi svůj nový „mafiánský“ videoklip.

Rocker Petr Pečený alias Doctor P.P. ve středu 20. června 2018 představil na lodi Captain Morgan na pražské Náplavce svůj další ulítlý videoklip. Hlavní roli si v něm vystřihla modelka Andrea Verešová, která si v hudebním klipu zahrála vůbec poprvé v historii.

Kromě Andrey se v klipu objevila řada známých hvězd a osobností z českého showbyznysu jako například hudební skladatel Ondřej Soukup se synem Františkem, hudební producent Lešek Wronka nebo herečka Irena Máchová. Nejvíce však exceloval herec a moderátor Jakub Prachař.  V klipu s názvem Levák ztvárnil nezbedného strážného anděla, který Pečeného nabádá k špatnostem všeho druhu. Na loď se všichni Pečeného herci dostavili osobně a party plná bublinek z pravého šampaňského mohla začít. 

Doctor P.P. kromě nového videoklipu všem přítomným na úvod představil svůj úspěšný počin z minulého roku – crazy video z posilovny Bicáky, Tricáky, Kokosáče – a s obrovskou šestilitrovou láhví pravého šampaňského „na spaní“ oslavil jeho 1 milion zhlédnutí na sociálních sítích. ¨

Poté za mohutného potlesku odprezentoval hostům svůj nový „mafiánský“ hudební kousek, který byl včera odprezentován oficiálních kanálech kapely a na sociálních sítích. Na večírek dorazil i Petr Janda, který si zahrál v klipu Bicáky, a na party nesměly chybět také drahé krásné polovičky – Jakub Prachař přišel s manželkou Agátou a Lešek Wronka zase s polskou zpěvačkou Halinou Mlynkovou.

„Andreu bych si sám nedovolil oslovit, nicméně před pár týdny jsme spolu s ní a jejím manželem trávili několik dnů v Champagne. Máme totiž s Ing. Magorem, kapelníkem skupiny Tři sestry, firmu na dovoz tohoto skvělého nápoje a Andrea je pro tento rok naší ambasadorkou. A právě nad sklenicí u jednoho z našich vinařů jsem o klipu vyprávěl a Andrea, resp. její manžel Dan, se kterým jsme kamarádi už od doby našich studií na plzeňském gymnáziu, měl skvělý nápad, že by jednu z mých „bodyguardek“ hrála právě Andrea. Kuba Prachař mne pro roli anděla napadl okamžitě a měl jsem obrovskou radost, že můj návrh přijal a do klipu navíc přispěl spoustou skvělých nápadů,“ říká s úsměvem Petr Pečený.  

Nová píseň Levák je třetím rádiovým singlem ze stejnojmenné studiové desky, která vyšla minulý měsíc a během pár týdnů se stala devátou  nejprodávanější deskou v České republice. Deska obsahuje dvanáct originálních písní a pro Pečeného je napsalo mnoho známých muzikantů.

Píseň Bicáky, Tricáky, Kokosáče, kterou napsal Pepa Bolan ze skupiny Mandrage, byla třiatřicet týdnů nejhranější rockovou skladbou českých rádií a druhý singl Sabráž Leška Wronky a textaře Lou Fanánka Hagena  hned po svém nasazení rovněž stoupá v hitparádě hranosti českých rádií.

Zdroj: TS