Dokument S tebou ma baví Slovensko zabodoval na festivale v Baku.

Famózny úspech zaznamenalo dokumentárne road movie Pavla Barabáša a Róberta Švédu S tebou ma baví Slovensko na medzinárodnom festivale Baku International Tourism Festival. Dokument si odtiaľ doniesol bronzové ocenenie v kategórii Televízna reportáž (TV Reports).

Dokumentárne roadmovie o tom, ako to dopadne, keď sa Tom – írsky študent a Gabika – slovenská herečka a vášnivá športovkyňa, rozhodnú spoločne precestovať Slovensko zabodovalo v silnej celosvetovej konkurencii a na prestížnom festivale sa mu tak podarilo opäť upovedomiť o krásach Slovenska.

Napriek tomu, že azerbajdžanský festival patrí medzi najmladšie prírastky medzi filmovými festivalmi a premiéru mal iba v roku 2013, dokázal sa za štyri roky existencie etablovať medzi uznávané a rešpektované festivaly so špecifickou tematikou. Úspech slovenského dokumentu na ňom je tak mimoriadnym ocenením nielen práce skvelých filmárov, ale i celého Slovenska.

DVD s dokumentom S tebou ma baví Slovensko je v ponuke spoločnosti Magic Box Slovakia a je vhodným vianočným darčekom nielen pre Slovákov, ale tiež pre ich priateľov v zahraničí.

Zdroj: TS