Dorota Barová pokrstí na Flédě svoj nový album!

Ve středu 12. září pokřtí Dorota Barová na Flédě svoje nové album Feat. Mezi hosty se představí Lenka Dusilová, Tara Fuki, Kuzmich Orchestra, Vertigo a DoMa Ensemble.

Dorota Barová (zpěvačka, skladatelka, textařka, hráčka na violloncelo a další nástroje) vydává „sólové“ album s netradičním, ale výmluvným názvem Feat.

Proč sólové s uvozovkami? Jedná se sice o její první desku, jejíž obal nese jen její jméno, nicméně i tam také veškerá sólovost desky končí. Jedná se totiž o kompilační album složené z vybraných nahrávek, ve kterých Barová hraje či zpívá — právě proto onen název Feat.

A že bylo z čeho vybírat. Na nové desce se objeví skladby z alb od Lenky Dusilové, Vertigo, Kuzmich Orchestra, Jaryna Janka, FruFru, Jana Buriana, Květů a dalších. Dlouhá a rozmanitá minulost Barové stejně jako i její hudební osobnost si vyloženě koledovaly o album podobného rázu.

Mnoho z výše zmíněných se dostaví osobně i na křest výběrové desky Feat. Vedle Doroty Barové se tak můžete těšit na Lenku Dusilovou, Tara Fuki, Kuzmich Orchestra, DoMa Ensemble a Vertigo.

Více informací na:
https://www.myspace.com/dorotabarova
https://fleda.cz

Zdroj: Fléda