Doteraz najväčšia Broken Therapy XL sa odohrá už tento piatok!

Tentokrát sa môžete tešiť na super silný line-up, čaká vás totiž NEONLIGHT a Brainpain. Všetka zábava sa odohrá v klube LOFT, ktorý sa pýši jedným z najlepších klubových zvukov v Bratislave. Nemali by ste si to nechať ujsť, lebo ako všetci vieme, povestná Továrenská ulica už tu dlho nebude a s ňou ani posledný fungujúci klub.

neonight

Pôvodne booknutý Zardonic sa bohužiaľ v apríli na Slovensku a v Poľsku nezastaví, kvôli tomu, že mu neschválili víza. No pripravili sme pre vás snáď ešte lepšieho hlavného hosťa, ktorým bude jeden člen z dvojice Neonlight. Táto producentská dvojica z nemeckého mesta Leipzig má práve dokončený debutový album s názvom MY GALACTIC TALE a výjde začiatkom mája na Blackoute. My budeme mať možnosť počuť vačšinu nových trackov už najbližší piatok 1. apríla. BOMBA!!!

Druhý headliner bude poľský top producent Brainpain, ktorý nás svojimi našlapanými setmi a vystúpeniami viackrát presvedčil, že na takúto akciu patrí. Tretí headliner je slovenský neurofunkový špecialista Kutlo a support im bude robiť trojica Robx, Fucktor a Raven.

brainpain2

Akcia sa ponesie v znamení neurofunku, hardstepu, techstepu, darkstepu a crossbreedu. Pripravili sme teda veľkú párty, na ktorú všetci budeme dlho spomínať. So Lets rave begins!

Facebook event https://www.facebook.com/events/902477939889416

Broken Therapy drum and bass night – lineup

Entry 8 eur, po 2.00 hod 4 eur.
Vstup od 18 rokov.
Do 18 rokov vstup v triezvom stave a doprovode dospelej osoby.

broken

Zdroj: Nudance