Druhú BASSHAZE rozvibruje rakúsky dj Looox.

Hosťom druhého vydania drum&bassovej noci BASSHAZE bude dj Looox zo známej rakúskej crew Vollkontakt.

Tá k našim susedom do Viedne prinášajú pravidelne už niekoľko rokov kvalitnú hudbu, čo za mixpult v Klube Dole v piatok 28. marca príde dokázať dj Looox. Spolu s ním odohrá svoj set ostrieľaný record-jazdec Clive, rezident a neúnavný milovník dobrej hudby Lixx a mladý talent z východného Slovenska.

Drum&bass dnes nie je len o priamočiarych bangeroch plných kvíliacich synťákov a bublajúcich basslines. Za posledné roky sa rozvetvil do široka, absorboval nové vplyvy a nič neostal dlžný ani skutočnej muzikálnosti.

Soulful zvuk plný melódií, podmanivo rolujúcich beatov a skvelých vokálov v spojení so sofistikovane hlboko položenou basou a modernými bicími rozozvučí soundsystém Klubu Dole na akcii BASSHAZE a vy sa môžte pokojne nechať unášať na vlne skvelej hudby. Pridajte sa do víru tanca a užite si to na maximum!

[ LOOOX / AT ]

Deväť rokov za mixpultom, množstvo odohraných eventov a rezidentúra vo Viedni pod hlavičkou Vollkontakt crew z neho urobili skúseného dja, ktorý je doma v drum&basse aj v deep-tech house.

Looox 2

Looox však príde na BASSHAZE odprezentovať práve tú “polámanejšiu” časť svojho hudobného ja a namieša výdatný drum&bassový set plný soulful/deep soundu. Po tom, čo sme zažili je mixovaný set v jeho domovskom prístave Fluc, nemáme pochýb, že je tým správnym hosťom do intímnej klubovej atmosféry, ktorú Klub Dole ponúka.

[ CLIVE ]

Ostrieľaný record-jazdec známy precíznym mixingom a uchu lahodiacou selekciou. Clive je na scéne už dlhé roky a jeho sety sú vždy zárukou kvality a výdatného hudobného zážitku.

Clive 1

Či už pláva vo vodách modernej 170bpm elektroniky, tvrdšieho deep soundu, alebo obľúbeného soulful liquidfunku. Jeho meno je spojené so značkami Codered, BASS a najnovšie aj BassTransmission, čo posunulo jeho hudobné smerovanie ešte ďalej. Aktuálne sa pod novým alteregom CLV venuje aj súčasnej bass music.

[ LIXX ]

Viac, ako 14 rokov na scéne, dlhoročný dj, autor drum&bassovej show SIGNAll_FM, aj rovnomennej klubovej noci a neúnavný milovník dobrej hudby aktuálne stojí za novým klubovým konceptom BASSHAZE.

Lixx 2

Očakávať od neho môžte svojskú selekciu od modernej 170BPM elektroniky cez deep sound až po príjemné soulful beats a liquidfunk.

[ OPAQUE ]

Mladý šikovný dj z východného Slovenska, ktorý aktuálne pôsobí pod značkou Epic Bass sa netají tým, že svoje sety žánrovo neškatuľkuje, no jedno majú vždy spoločné – emotívnu atmosféru.

Opaque

Veľa hudby hrá z vinylových platní, na scéne pôsobí od roku 2011 a na BASSHAZE odohrá svoj mixovaný set po prvýkrát.

BASSHAZE w. Looox (AT)
March 28, 2014 / Friday
Klub Dole, Nám. SNP 30, Bratislava / Slovakia
Entry: 5€
★ L O O O X ( A T )
★ Clive (SK)
★ Lixx (SK)
★ Opaque (SK)
Event: www.fb.com/events/606864512740090

PLAGAT_Basshaze_marec 2014

Zdroj: klub Dole