DRUMATIQUE SESSION w/ AMOSS (UK) @ SUBCLUB – profil.

Na piatkovej (24. októbra) Drumatique Session v Subclube sa po prvýkrát na Slovenku predstaví drum’n’bass projekt AMOSS.

AMOSS [Dispatch Recordings, Horizons Music, Renegade Hardware/ UK]

AMOSS_UK

Andy Tweedale a James Evans sú chalani z Anglicka, ktorí sa spoznali niekedy v roku 2006 a časom spoločne objavili čaro drum’n’bass music, čo následne viedlo k zrodeniu projektu AMOSS.

Ich prvý 12″ singel ‘Glurg Monster’ z roku 2010 vyšiel na Cyclone Recordings a znamenal významný krok vpred v kariére tohto producentského dua. Už v roku 2011 prišiel track ‚Flex‘ na Inception EP, na značke Renegade Hardware. Nasledovali ďalšie releasy a aj support od DJov ako Spectrasoul, Ant TC1, Doc Scott, Ulterior Motive, London Elektricity, BTK, Nymfo, DJ Storm, Loxy a mnohých ďalších.

https://www.youtube.com/watch?v=Sc89Xf2rvlk

Ďalší významný posun v kariére projektu Amoss bol bezpochyby release ‘State of Suspension’ EP na Dispatch Recordings, na ktorej spolupracovali s MC Fokus a talianskym producentom Dabsom.

Deepové rollery, ale aj atmosferické plochy môžete očakávať v energickom DJ sete od James Evansa, ktorý príde už tento piatok 24. októbra reprezentovať sound dvojice AMOSS.

Viac info Amoss :
Web Amoss
Facebook Amoss
SoundCloud Amoss

Line up doplnia IDEON, ROLAND a rezidenti GABANNA & SVETLUX. Začíname o 22:00 a vstup je do polnoci 5€, potom 6€.

Podrobné informácie a súťaž o FREE vstupy sledujte na Drumatique facebook stránke TU.

Viac info:
www.subclub.sk
Facebook Subclub
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Facebook event –Drumatique Session@ Subclub | 24.10.2014

dr_2014_10_tlacovky

Zdroj: Subclub