Drumatique Session w/ Naibu (FR): Profily hostí!

O záver drum’n’bass roku 2012 v Nu Spirit Club-e sa opäť postará Drumatique crew. V sobotu 8. decembra zavíta na session do Bratislavy skvelý Naibu.

NAIBU [ Horizons Music / Creative Source / Soul:R ] FR

Kazdý DJ má príbeh, ktorý by mohol vyrozprávať, a každý príbeh má svoj začiatok. Pre francúzskeho producenta Robina Leclaira aka Naibu, siaha tento príbeh do začiatku 90tych rokov, ktoré zdá sa, boli inšpiráciou pre mnohých majstrov zlomeného bítu.

Obľuba instrumental a abstract hip hop-u v ňom zanechala vášen v samplovaní. Takže keď prišlo k produckii dnb, bolo jeho snahou spojiť veci z rôznych hudobných žánrov aby vytvoril vlasný pre ňeho tak charakteristický sound. Láska k rozmanitosti v hudobných štýloch ako electronic music, prog-rock, ale aj old school dnb, robí z Naibu-ho jedinečného producenta, ktorého cinematic sound plný nádherných atmosferických plôch vytvára z každého jeho tracku akýsi krátky príbeh. Podobne je to aj pri jeho DJ setoch, počas ktorých vás prevedie celým spektrom dnb music, od deep po rolling, od starých po nové tracky. Naibu-ho debutový album na Horizons Music „Habitat“ z decembra 2011, je “masterpiece”, ktorý presne charakterizuje dokonalosť jeho produkcie.

Viac info Naibu:
Facebook Naibu
Twitter @naibu
Soundcloud Naibu

MINOR RAIN [ Duty Audio / Samurai Music / FokuzLTD ] SK

Jakub Šenšel aka Minor Rain ešte pred nedávnom jeden z dvojice úspešných slovenských producentov soundNbeats, už ako 6 ročný začal hrať na klavír, ktorému sa venoval 6 rokov. Následne mu učaroval saxofón, s ktorým strávil ďalšie 2 roky. Tieto hudobné začiatky v útlom veku mu dali pevný základ pre produciu elektronickej hudby, s ktoru aktívne začal v roku 2009. Netrvalo dlho aby duo soundNbeats vydalo tracky na takých labeloch ako Breakfast Audio, Fokuz, Celsius a dalších. V roku 2011 sa dáva Jakub na sólovu dráhu a tak vzniká Minor Rain.

Viac info Minor Rain:
Facebook Minor Rain
Soundcloud Minor Rain
Official site Minor Rain

Line up doplnia rezidenti sessions GABANNA, SVETLUX, ROLAND a slovenskí hosťia GREEN a REDFACE.

Podrobné informáacie a súťaž o FREE vstupy sledujte na www.facebook.com/drumatique.

Viac info:
Official site Drumatique.eu
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Google+ Drumatique
Mixcloud Drumatique
Facebook event – Drumatique Session @ Nu Spirit Club – 8.12.2012

Zdroj: Drumatique