Drumphonic vyráží na jarní minitour!

Instrumentální projekt Drumphonic se na jaře představí hudebním fanouškům jako trio celkem v pěti českých městech. Zazní nejen téměř všechny skladby z prvního alba kapely, ale dále také několik nových ochutnávek z připravované desky, která se chystá k vydání letos na podzim.

„Už bylo na čase ukázat se veřejnosti konečně ve třech a s novým repertoárem. Proto jsme naplánovali pár klubových koncertů. Jako zpestření jsme navíc do programu zařadili i nové unplugged skladby, které budou jako bonus přidané také na chystaném druhém albu“, dodal Hanz Sedlář, bubeník a zakladatel projektu Drumphonic. Kromě něj se můžou návštěvníci akcí těšit na vynikající techniku hry kytaristy Davida Uhera a energický sound baskytaristy Marka Mariana Leždíka.

Tento hudební mix představuje originální spojení bicí soupravy, elektrické kytary a baskytary s doplňkovými prvky orchestru, sborů a dalších klasických nástrojů. Drumphonic uvádí pouze vlastní tvorbu, ve které klade důraz hlavně na to, aby byla hudba líbivá a zároveň energická, dravá a zajímavá, jak pro muzikanty, tak nenáročné posluchače.

Na koncertech bude k dostání kromě oficiálních předmětů z merchandisingu kapely také prvotina Drumphonic v podobě alba Walk on Mars (2014) vydaného jako výsledek původní tvorby dua bubeníka Hanze Sedláře a kytaristy Davida Uhera.

Před začátkem koncertování ještě toto muzikantské trio zveřejnilo další ochutnávku v podobě studiového klipu ke skladbě Star Machine. Ani tento v pořadí druhý singl z chystaného nového alba nebude chybět v repertoáru jarní minitour Drumphonic. Prozatím můžete videoklip shlédnout na oficiálním YouTube kanálu projektu:

Jarní minitour Drumphonic – termíny akcí:
30.3. – Praha – Klubovna – start 20:00 hod.
3.4. – Brno – Music Lab – start 20:00 hod.
4.4. – Holešov – New Drive Club – start 19:00 hod.
20.4. – Vysoké Mýto – M-Klub – start 18:00 hod.
5.5. – Liberec – Bedna – start 20:00 hod.

Vstup na všechny koncerty je jednotný – 100 Kč.

Veškeré aktuální informace k akcím a novinkám můžete najít na oficiálních webových stránkách projektu: www.drumphonic.cz nebo na oficiální facebook stránce Drumphonic: www.facebook.com/drumphonic/

Zdroj: Martina Zelinková