Drumshock Deadly Algorythm terapia už v sobotu!

Ďaľšie pokračovanie tvrdej párty Drumshock Deadly Algorythm už klope na bránu klubu pod hradom a tento krát sa nesie v znamení svetovo známej značky Therapy Sessions.

Bude predvojom pred búrkou, ktorá sa na jar chystá na Bratislavu. Prichádza Warm Up gig na chystané pokračovanie  Therapy Sessions Slovakia a jej doposiaľ najväčšej edície.

Nože si brúsia mladý českí butcheri Hardcore Fuckers aka Swedza & Joudee, o ktorích už názov vraví sám za seba. Sú talentovaný producenti  zameraný od tvrdých, prísnych beatov až po absolútne mordory a vydávajú aj ako jednotlivci na rôznych labeloch ako Demon Recordings, Instagib Recordings, Prague Nightmare, Infectech Recordings a Harder & Louder. Ide im to aj za playermi, v poslednej dobe sú na českej tvrdej scéne žiadaný a naposledy hrali napr. v crosse na FSRCS label nighte s DJ Hiddenom a tiež aj na Warm Up Therapy Sessions CZ. Hrajú prevažne crossbreed a hardcore a predvedú peklo v b2b sete.

Obľúbení interpreti: Sei2ure, Angerfist, Drokz, Lowroller, Igneon System, AK-Industry, Gancher & Ruin, Forbidden Society, Katharsys, Donny, Cooh, Micromakine, TriaMer, Audio ….

Lineup doplní komárňanský dj Psycho a domáci DJs Sicktek , FatsoundRobx a Zim3n.

Tématický mix od Zim3na, ktorý bude párty otvárať.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/74901180″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

A aktuálny Therapy Sessions Slovakia promomix od jej rezidenta DJa Sickteka.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/76295931″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

YOU NEED THERAPY !!!

https://www.facebook.com/#!/events/490529704321980/

Zdroj: Subclub