Dubioza Kolektiv sa predstavia už zajtra 4. decembra v Čadci!

Na Kysuciach sa tento víkend uskutoční výnimočná udalosť. Konkrétne pôjde o koncert skupiny Dubioza Kolektiv z Bosny a Hercegoviny. Vzácnosť a špecifickosť vystúpenia tejto kapely v našich končinách spočíva vo viacerých atribútoch.

Skupina sa radí medzi najlepšie koncertné kapely v Európe, patrí medzi headlinerov na festivaloch ako napr. Pohoda, Mighty sound atď, je zvyknutá vystupovať pred 30 000 publikom a tento krát príde do malého clubu na Kysuciach. Vyvrcholením bolo spoločné vystúpenie s Manu Chaom na jednom pódiu. Koncertná šnúra, ktorú skupina absolvuje po strednej Európe, sa dotýka miest ako Praha, Bratislava, Varšava, Krakov a medzi týmito veľkomestami sa objaví aj naše malé mesto Čadca.

Dubioza Kolektiv predstavuje zmes hip-hop, reggae, punk, dub, electro a rock žánrov obohatených o bosniansky folk. To, že sú populárni medzi ľuďmi, dokazujú milióny zobrazení ich videí na internete.

Niektoré z videí vám dávame do pozornosti v záverečnej časti článku, tu si môžete pozrieť videopozvánku kapely na koncert do Čadce:

Koncert je návalom neskutočnej energie, kde garancia zážitku do konca života je zaručená. V ich prípade nejde len o hudbu, ale aj o posolstvo. Sú element, ktorý sa významnou mierou postaral o boj za slobodu na Balkáne. Hrali na miestach a v časoch, kedy im reálne išlo o holý život, vďaka tomu si vybudovali obrovský rešpekt u ľudí nie len vo svojej krajine.

Koncert tejto skvelej kapely sa uskutoční v piatok 4.12.2015 v Zion clube v Čadci.  Lístky na akciu kúpite buď priamo v Zion clube na bare za aktuálnu cenu 8 €, alebo v sieti Ticketportal.sk za 10 € (https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21577)

Viac informácií o akcii získate na www.zionclub.sk

Facebook event: https://www.facebook.com/events/804760776295660/
Oficiálna stránka kapely: https://dubioza.org/

dubioza_s-logami_web

Zdroj: Zion club