Dubstep.sk @ Subclub.

Undegroundové priestory bratislavského Subclubu sú ako stvorené pre dubstep a bass music. Ak k tomu pridáme mená ako Kepikei, Keosz, Miretz, Jazzcause a vizuálizáciu od Stixa, máme zaručený skvelý audiovizuálny zážitok.

V piatok, 17. 5. si budeme môcť vychutnať hneď dva exkluzívne sety. O prvý z nich sa postará Keosz, o ktorého produkciu sa zaujímajú viaceré významné vydavatelstvá. Venuje sa prevažne drum&bassu a ambientu, no nezabúda ani na dubstep. Špecialne pre nás si pripraví dubstepový a experimentálny set plný atmosfér. Druhým špecialnym hosťom večera bude Kepikei, ktorý sa po čase opäť vráti k dubstepu a namieša to najlepšie čo momentálne v tomto žánri vychádza, no určite zavíta aj do vôd bass music v ktorej sa momentálne pohybuje. Pri všetkej novej muzike, ktorú už človek ani nestíha sledovať sa často zabúda na staré dobré tracky a z toho dôvodu sa Miretz rozhodol, že odohrá set výhradne z jeho najobľúbenejších platní. Jazzcause už tradične pripraví zmes jeho vlastnej produkcie, promo skladieb a čerstvých releasov. O vizuálnu stránku večera sa postará geniálny VJ Stix. Kto ho pozná, vie o čom je reč, kto ešte nemal tú česť vidieť jeho projekciu, je najvyšší čas to napraviť.

Takže sa máme na čo tešiť priatelia. Poctivá hudba na poctivom soundsystéme a skvelá videoprojekcia. Tak si píšme dátum 17.5. do kalendára a vidíme sa v atomovom kryte pod bratislavskou hradnou skalou.

17.5.2013, Subclub, Bratislava
Vstup : 3 / 4 eur
https://www.facebook.com/events/428706030558174/?context=create

KEPIKEI (Sonic District/MidnightDubs/Top Billin/Loveless Records)
Keosz (Biggboss, Darktide, Echowide)
Jazzcause (Full Melt Recordings , JOP STEP DIVISION)
Miretz (Kursed rec., Owntempo, 4beat records, Spiral.sk)
VJ Stix (Trashold)

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/42360049″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/76848950″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/69038066″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/85512254″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Zdroj: dubstep.sk