DUBSTEP.SK v Subclube prinesie poľského Blacklega!

V piatok 5teho apríla sa bude bratislavský Subclub triasť na temných a dubových vlnách. Druhé pokračovanie akcie Dubstep.sk presents: bude opäť zárukou TOP kvality! Bulharský Basscatz sa týždeň po tom, ako nám zahrali skvelý set vyšplhali s ich Platform 1 EP na prvé priečky v sells chart na Junodownload.

Tentokrát sme sa rozhodli pozvať hosťa od našich severných susedov. Vynikajúcu poľskú scénu príde reprezentovať producent BLACKLEG. Tento pánko sa hudbe aktívne venuje od roku 2001. Ako drum&bassový producent vydal svoj prvý track na prvej Poľskej dnb kompilácií. Očarovaný Jamajským dubom vstupuje do Partizans Crew s ktorou obieha celé Polsko. V roku 2007 sa v UK nakazí vírusom zvaný dubstep. Od tej doby sa stáva jedným z pionierov tohoto žánru. V roku 2009 začína spolupracovať počas jeho pobytu v USA s kalifornským labelom SubPressure. V Poľsku mu vyšli tracky na kompiláciach „Lowfreq Poland“, spáchal oficiálne remixy pre ľudí ako RSD či Noah D. Jeho produkcia je zameraná na dark and deep sound a 140 bpm. Jeho sety sú pestré, pričom sa snaží zachytiť tú pravú atmosféru na parkete a ako hovorí „Bass musí byť“.

Marino69 produkuje od roku 2000, zameriava sa hlavne na dubstep a downtempo a jeho hudba vychádza na Esprit rec.. Jazzcause začal s produkciou o rok neskôr a DJingu sa venuje už 10 rokov, pričom svoje sety odohral v kluboch na Slovensku, v Írsku a Čechách. Dubstepu sa venuje od roku 2006 a za ten čas jeho skladby hrava Tomba, pražské Radio 1 a pravidelne sa hrávaju aj v Britskej Hi-Grade Dubstep radio show. Dubshoock aka Fatsound pripravuje pestrú selekciu svojich starších platní s masívnym a temným wooble-mooble xD a záver akcie pretancujeme drumstepom a dnb.

Facebook link: https://www.facebook.com/events/112560902265734
https://soundcloud.com/sub-pressure/sprd003-f-blackleg-shes-gone

https://soundcloud.com/blackleg/blackleg-faisty
https://soundcloud.com/blackleg/blackleg-drone-walker-clip
https://soundcloud.com/blackleg/blackleg-mindtrip-2011
https://soundcloud.com/jazzcause/jazzcasue-labyrinth
https://soundcloud.com/jazzcause/jazzcause-beast
https://soundcloud.com/marino69/marino69-black-sheep-2-with

 Zdroj: Nudance