Duchonku aj tento rok roztancuje drum&bass – Trident Open Air 2014!

Posledný júnový víkend sa už po štvrtý krát otvoria brány jednej z najväčších tanečných udalostí na Slovensku. Pod hlavičkou Let It Roll sa 27. a 28. Júna prírodný areál pri jazere Duchonka opäť premení na drum&bass festival [[[Trident Open Air.

V krásnom prostredí autocampingu Duchonka sa môžu návštevníci opäť tešiť na dva dni plné hudby v podaní až 70 djov z 8 krajín sveta. Medzi headlinerov tento rok patria holandské trio BLACK SUN EMPIRE, anglické dvojice LOADSTAR a DC BREAKS, taktiež exotický Brazílčan BTK, alebo duo THE UPBEATS z Nového Zélandu.

TOA2014-1

Tento zoznam navyše doplňajú doslova desiatky top djov z českej a slovenskej scény ako napr. L Plus, Pixie, Bifidus Aktif, Suki, Gabanna, Kato, Shmidoo a samozrejme mnoho ďalších. Okrem primárneho drum&bassu Duchonku rozvibrujú aj pokojnešie tóny reggae či dancehallu v podaní djov z Ghetto Youths Sound crew a ich hostí.

Program festivalu [[[Trident Open Air bude tento krát rozdelený až na dve open air a jedno uzavreté indoor pódium. Počas celého víkendu sa tak návštevníci môžu tešiť na vyše 30 hodín tej najkvalitnejšej tanečnej hudby samozrejme aj na viaceré doprovodné akcie ako živé maľovanie graffiti alebo súťaže v stolnom futbale…

42

Vstupenky na drum&bass udalosť roka sú v predpredaji v steti Ticketportal. Normal vstupenku aktuálne zakúpite za 19,90€ a VIP obsahujúcu viacero výhod, ako napr. kompletné kempovné či špeciálnu VIP zónu, za cenu 24,90€.

Viac info o festivale nájdete na webe: www.letitrol.sk
oficálna facebook udalosť: www.facebook.com/events/688939534482845/ 

[[[TRIDENT OPEN AIR
27. – 28. Júna 2014 // Duchonka, Prašice
vstupenky: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19536

TOA2014-final-web

Zdroj: LiR