DUCK OUT přiváží DO PRAHY djE TURNA.

Storm Club Prague & Upfockerz vám přinášejí další pokračování nejvykachněnější party ve městě – DUCK OUT, která bude tentokrát také oficiálním warm upem Drop That Autumn Madness. Už tento pátek se tak můžete těšit na skvělého DJ a producenta jménem Turno! Doplní ho silný český & slovenský line up. 

Turno je jedním z předních jmen nové generace umělců Drum & Bassu, ať už jako špičkový producent nebo jako DJ, který baví dav. Díky jeho nejnovějšímu projektu „Hunger Games: Catching Fire“ spojil své síly s legendárními hráči ve hře Skibadee & Shabba D (S.A.S).

Turnovy hudební začátky sahají do dob, kdy mu bylo 14 a byl donucen si na škole vybrat předmět Hudební technologie, protože ostatní předměty už byly obsazené. Tehdy by to neřekl, ale pravděpodobně to bylo nejlepší rozhodnutí jeho života. Djingu se věnuje od roku 2003. Jeho první drum & bassové vinyly ‚Blandwagon Poo’s‘ od Johna B and ‚Torture Chamber‘ od Friction mu pořídila maminka. Ovšem největší vliv měl na Turna DJ a producent Hazard.

Svůj první 12” vinyl release ‘Dreams’ vydal roku 2011 na CKB labelu – Class A Recordingz. Od vydání Dreams vyprodukoval nesčetně tracků, remixů a spolupracoval s MCs a DJs na DnB scéně, o kterých do té doby jen snil. V jeho spolupráci se objevila jména, jako jsou Dominator, Logan D, Sly, Majistrate, Pasco, Levela, Jaydan, Annix, Dubmotion, Profile, Caski, Ruffstuff, Friller, Voltage, Stormin, Trigga, Spyda, Zedo, Fun, Skiba & Shabba a spousta dalších.

Dnes je Turno známý především pro jeho jump-upové tracky, což je také důvodem, proč je headlinerem pátečního Duck Out! mejdanu ve Stormu. Tak si ho nenechte ujít!

 LINE UP 
TURNO / Titan Records, Playaz
MATZET
UPFOCKERZ
BIO b2b DROP DATABASE
NEXT:GEN CREW
LOW TACT
FURIOUS FREAKS
MOUZL

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
Na místě: 130 Kč do 22:00, poté za 190 Kč

VÍCE INFORMACÍ
Facebook událost

Zdroj: TS