Dvaja giganti humoru Milan Lasica a Jan Kraus sa stretnú na jednom pódiu!

Fanúšikovia humoru a improvizácie sa majú na čo tešiť! Na jednom pódiu sa stretnú giganti humoru Milan Lasica a Jan Kraus. Slovenského a českého kráľa zábavy môžte zažiť v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy, jak je neznáte“!

Na jednom pódiu sa stretnú dvaja králi humoru. Jan Kraus a Milan Lasica sa slovenským divákom predvedú v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy,  jak je neznáte“. Obaja humoristi majú vlastnú talkshow, teraz divákom predvedú esenciu oboch programov. Český herec, zabávač a moderátor Jan Kraus sa na Milana Lasicu teší.

Mám pred pánom Lasicom rešpekt, tak ako takmer každý. Je to jeden z najlepších humoristov, čo kedy Slovensko malo. A ten ďalší je Satinský… Ovšem sranda nieje násobilka. Päť komikov – 5 krát toľko srandy – to neplatí. Hlavné je, že sa teším na stretnutie s ním.“ Priznáva s úsmevom Jan Kraus.

Majstri humoru v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy,  jak je neznáte“ jeden druhého vyspovedajú a preto sa dá očakávať množstvo nečakaných a vtipných situácií!

„Byť hosťom je relax, je to pre mňa ohromné pohodlie. Veľmi ma to baví. Pre mňa je to úplne obrátená strana toho televíznej talkshow.“ Konštatuje Jan Kraus.

Diváci tak môžu Janovi Krausovi položiť akékoľvek otázky. Moderátor na všetky rád odpovie so svojím špecifickým humorom. Na Slovensko dorazí tesne pred Veľkou nocou.

„Som vychovaný ako katolík, vnímam teda Veľkú noc s úctou pre tých, ktorí ju majú ako najväčší sviatok roka. Ja som ale v spoločnom zdieľaní viery veľmi „odtažitý“ a robím si to po svojom.“ Dodáva vtipný moderátor.

Show spestrí hudobný hosť – speváčka a muzikálová herečka LeRa čiže Lenka Salmanová, známa z muzikálov Čajočky, Traja mušketieri či Neberte nám princeznú. Neriadená moderátorská strela dorazí 25. marca do Domu umenia v Piešťanoch, 26. marca do Domu kultúry Podborová vo Zvolene. Kombinácia Kraus Lasica zavíta 28. apríla do Ateliéru Babylon v Bratislave a 29. apríla do hotela Senec v Senci. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránke www.ticketportal.sk a v miestnych pokladniach.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.